Jest gitsiema, niecałe 3 doby od operacji wyglada to super, lekko napuchnięta od strony wedzidelka bo tam chyba było usuwane skalpelem. Szycie równiutko pod grzybem, jestem zaskoczony efektem wizualnym w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Opatrunek pozabiegowy ściąglem dopiero po 3 dniach, dobrze ze posłuchałem doktora bo wyglada to super. Nie wiem tez czy dobrze zrobiłem, ze całego penisa w opatrunku moczylem w ciepłym rumianku i dopiero jak nasiąknął , niby jest to aż 3 dni od zabiegu także myśle ze jest Ok. Przy wędzidełku, tego opatrunku przy szwach nie moge odsunąć, dlatego ze się przykleił , ale trudno niech tam zostanie, kiedyś sam odpadnie, a na sile nie będę tego rwać. Daje fote po 3 dniach od zabiegu, w mojej opinii wyglada to super czekam na opinie doświadczonych
ciasno jest kolego, niech się wypowiedzą chłopaki czy to się da rozciągnąć24 dzień po zabiegu. Z wędzidełka wyjąłem resztki szwa i całość wygląda tak:
Podczas wzwodu linia cięcia tworzy mi ciasny krąg. Czy to normalne? Kiedy to się rozciągnie i minie?
Minęło prawie 2 miesiące od Twojego ostatniego wpisu. Czy poluźniło Ci się?24 dzień po zabiegu. Z wędzidełka wyjąłem resztki szwa i całość wygląda tak:
Podczas wzwodu linia cięcia tworzy mi ciasny krąg. Czy to normalne? Kiedy to się rozciągnie i minie?
Idz do innego lekarza. Ten ci już raz spierdolił operacje wiec pora isc teraz do kogoś pewnego.no u mnie tragedia, idę na poprawkę. Doktor chce mi wyciąć ten wewnętrzny napletek ...
Doktor skierowała mnie do szpitala w którym pracuje i w środę mam ciachanie. Chyba się poczuła ze coś jest zjebane...
srednio chce fleta pokazywac aktualnie, a powiedz mi co ci najbardziej pomoglo w wygładzeniu tego?Wstaw foto , może cos poradzimy u mnie po 2-3 miechach też były ząbki i twarde grudki wyczuwalne w bliznie. Aktualnie pol roku ponad po i jest miękko.
Na blizne czyli grudki, ząbki, twardosc blizny pomogły mi plastry sutricon i żel sutricon. Lacznie stosowałem z 3 miechy plastry i 2 miechy żel. Glownie plastry. Ale i też czas. Zabieg mialem 8 miesiecy temu. Jak skonczylem "kuracje" na blizny to jeszcze byla twardawa ale już jest miękko. A nie stosuję już nic na blizny. Ulozy sie po czasie zobaczyszsrednio chce fleta pokazywac aktualnie, a powiedz mi co ci najbardziej pomoglo w wygładzeniu tego?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | 15 dzień po obrzezaniu w Poznaniu | Po zabiegu obrzezania | 35 | |
X | 15 dzień po obrzezaniu | Po zabiegu obrzezania | 7 | |
D | 4 dzień po obrzezaniu, niewielka oponka | Po zabiegu obrzezania | 6 | |
P | 6 dzień po obrzezaniu | Obrzezanie | 1 | |
B | dziwna twarda opuchlizna 8 dzień po obrzezaniu | Obrzezanie | 11 |