Witam mam pewien problem, ponieważ nie mam pojęcia czy to normalne. W nasieniu pojawiają się żółte grudki. Nic mnie nie boli ani nie mam żadnych dolegliwości. Poniżej zamieszczam link do zdjęcia:
Witaj, od jak dawna Ci się to pojawia?
Ile osób tyle opinii, wg mnie to nie jest normalne ale mówię to jedynie na bazie swojego doswiadczenia. Wielu lekarzy powie, że to normalne, ja się z tym nie zgadzam.
Ile osób tyle opinii, wg mnie to nie jest normalne ale mówię to jedynie na bazie swojego doswiadczenia. Wielu lekarzy powie, że to normalne, ja się z tym nie zgadzam.
Jeśli utrzymuje się to miesiącami to uważam, że warto zrobić podstawowe badania typu badanie ogólne i posiew: moczu oraz nasienia. Jest duża szansa, że to nic nie wykaże ale mało kto jest chętny na jakąś bardziej nieorzyjemną diagnostykę bez konkretnych wskazań szczególnie jak nic innego nie dolega tj. nie ma problemów z erekcją, dyskomfortu itp.
Tez uwazam ze to nienormalne, ale lekarze nie widzą w tym patologii twierdzac ze nasienie nie ma jednolitej konststencji. Jak bakterii i grzybow w nasieniu brak to ciezko cos stwierdzic. Moze to wina miesni, moze jakas dysfunkcja narzadow, cholera wie.
Ja też takie mam ale wydaje mi się że często jak były upały i byłem nie nawodniony dobrze, albo jak to było tryśnięcie 3ci raz w ciągu tego samego dnia i chciałem szybko dojść - jakby jądra na szybko musiały wyprodukować nasienie i zrobiły to tak nieudolnie. Ja się tym nie przejmowałem, bo myślałem że to normalne - ale jak przeczytałem posta to moze jednak sie trzeba nad tym zastanowić.
Ja też takie mam ale wydaje mi się że często jak były upały i byłem nie nawodniony dobrze, albo jak to było tryśnięcie 3ci raz w ciągu tego samego dnia i chciałem szybko dojść - jakby jądra na szybko musiały wyprodukować nasienie i zrobiły to tak nieudolnie. Ja się tym nie przejmowałem, bo myślałem że to normalne - ale jak przeczytałem posta to moze jednak sie trzeba nad tym zastanowić.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.