Wystarczy gównoburzy albo polecą nagrody(odpoczynek od forum)!
chcieć to móc zgłoś się do tworek.Nic nie sugeruję, ale ostatnio kilka kont nazwałem sprzedawcami lamp, bo tak jakoś powielał się pewien schemat działania. Nie chcę mi się czytać wstecz tej tutaj napier_alanki :* Mam nadzieję, że nie sprzedajecie lamp, bo chciałbym zostać ich wyłącznym dystrybutorem na Polskę. Prowizja od ich sprzedaży na pewno rozluźniłaby mi dno miednicy i poślady
śmiej się sam, natomiast nie dawaj takich rad, fitness bardzo źle działa w czynnym zapaleniu prostaty i nie powinno się uprawiać fitness w stanie chorobowym ZGK. Korzeń arktyczny to nie wiadomo czym jestBardzo niebezpieczne jest fitness i korzeń arktyczny. Śmiech. Relanium brać popołudniu. Trzeba mieć mózg i zapytać się lekarza.
Po relanium nie można jeździć autem, po wykryciu traktowani jesteście jak po narkotykach/
rady stałych użytkowników, zmieniających nick i dających niebezpieczne porady chorym nieświadomym tego.
Ci ludzie zaprzeczają urologom.
Zrób test relanium. 7 dni 1 tabletka dziennie. Dawka 5 mg . Co to jest? Hanson słusznie zauważył Na bazie jakich źródeł taka propozycja ? Bzdura.
Następne genialne pomysły:
Trzeba się masturbować kilka razy dziennie, wtedy schodzą bakterie z nasieniem..
Najlepiej robić masaż dna miednicy, rozluźniacie naczynia krwionośne.
Dołożyć antybiotyki, ale tylko po posiewie z masażu dna miednicy-celowane antybiotyki, lepiej wnikają.
Do wyciszenia organizmu zioła, najlepiej wierzbownica.
Oraz wiele innych genialnych teorii, niebezpiecznych teorii.
aha Korzeń arktyczny, ćwiczenia fitness na zapalenie prostaty.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Zapalenie/infekcja po obrzezaniu | Obrzezanie | 2 | |
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | zapalenie żołędzi i obrzezanie | Stulejka | 0 |