Roxy forsujesz te inwazyjne badanie cystoskopie, jakieś zabiegi inwazyjne. Wszystko spoko tylko, że cystoskopie wiążę się z ryzykiem infekcji w tym nadkażeniem bakterią gruczołu krokowego, po innych zabiegach pewnie jest jakieś cewnikowanie, każdy zabieg wiąże sie z ryzykiem powikłań. Po za tym były już na tym forum informacje o lekarzach, którzy tylko naciągają na drogie zabiegi typu obrzezanie.
Jasne , tylko nie czytałeś mojego postu , ja mam zwężenie ujścia cewki moczowej tzw. Spodziectwo, muszę to usunąć, ponieważ to powoduje u mnie ciśnienie wewnątrz cewkowe i chemiczne podrażnienie prostaty , poza tym u mnie jest prostata powiększona i to również może powodować jej samoczynne chemiczne zapalenie, stąd tylko wspomniałem może o głębszej diagnostyce, przecież nikogo nie namawiam sam też coś o cystoskopii i cewniku, przecież nie ja pierwszy i nie ostatni , ale jak jest szansa powrotu do zdrowia to muszę ją wykorzystać, ja piszę tylko o swoim przypadku , a niech każdy robi jak chce, nie mówię o obrzezaniu bo to faktycznie lipa, powiem jeszcze raz , że podczas zabiegu nacięcia cewki jest automatycznie wykonywana cystoskopia w celu sprawdzenia dalszej części tego narządu, chcąc nie chcąc to jakie mam wyjście? próba powrotu do zdrowia czy niewiedza i żal, że nie zrobiłem tego zabiegu , tylko głupi by się zastanawiał, ryzyko powikłań zawsze jest , nawet zobacz co chłopaki po abx mają jakie są powikłania ,a po cewniku dostajesz leki przeciwbakteryjne i żyjesz dalej , jak mam wadę anatomiczną to muszę ją poprostu wyeliminować i koniec,
Ostatnia edycja: