Kolego fala z zwapnieniami nic nie zrobi, ja też liczyłem, że mi pomoże i 160 km w jedną stronę jeździłem na zabieg, który trwał max 10 minut i kosztował na początku 800zł a potem po 500zł. Prawda jest taka, że to bazowanie na krzywdzie i desperacji i nic więcej nawet jak pytałem lekarzy, którzy mi wykonywali ten zabieg czy ta całą fala ma szanase pomóc to nie wiedzieli co mają powiedzieć i kluczyli jak tylko mogli, a jak powiedziałem jednemu, że miałem 7 masaży u urologa i mi nie pomogły no to już kompletnie koleś wymiękł. To jest maszynka do zarabiania setek tysięcy zł w miesiącu tam gdzie jeździłem to było jak na taśmie jeden wchodził drugi wychodził a jak chciałem pogadać z lekarzem to powiedział, że nie ma na to czasu bo następny czeka. Oczywiście nie odradzam Ci jeśli chcesz to spróbuj jednak nie znam nikogo komu to pomogło a z kilkoma rozmawiałem. Jeśli masz możliwość zdecydowanie bardziej efektywny jest profesjonalny masaż prostaty bo wówczas jest on na tyle mocny, że wyciska płyn z prostaty i tym samym mechaniczne uciskanie lekko uszkadza strukturę prosty a wtedy dostaje się tam więcej krwi.