Tak miałem podobnie po moloxinie na początku miałem pogorszenie później przyszły lepsze dni. Dzisiaj jest nieźle chociaż to początek leczenia. Objawy ze strony prostaty są skąpe, nie ma parc na pęcherz ale czasami w cewce coś zaswedzi i przyczerwieni się rowek zazoledny drobnymi krosteczkami które są swędzące ale po jednym dniu dwóch maks się goi. I wyskakuje mi tak raz na dwa trzy tygodnie. Ale jestem na początku leczenia właściwie, bowiem wiem z czym walczą dopiero od początku tego roku dawniej nie miałem postawionej diagnozy ani rozpoznanego bakcyla który to powodował.No a labami to prawda, ja jak miałem stosunkowo słabe objawy wszystkie posiewy były jałowe (teraz wiem że tak na prawdę pewnie bakteria była) Natomiast przy zaostrzeniu objawów z badania po masażu prostaty (poszło do dwóch labów) wyhodowano morganelle morganii. Skończyłem Levoxe generalnie bez szału objawy były ale niewielkie więc pewnie coś pomogło. Po drodze przytrafił mi się kamień nerkowy który musiał być wyciągnięty i po "gmyraniu" w cewce (cewniki itp) Mocno objawy się nasiliły, w tym momencie po levoxie biorę Moloxin jestem na 4 tabletce i nie wiem czuje jakby się jeszcze pogorszyło (ale chyba kolega @abst3 miał podobnie ??? ) Zobaczymy co dalej, bakteria zapewne jest nadal skoro są takie objawy. Bakteria w antybiogramie wrażliwa między innymi właśnie na levoxe i moloxin.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |