W Zgorzelcu Baren Apotheke. Trzeba napisać na adres zamowienie@baerenapo.de że chcesz kupić szczepionkę StroVac 3 dawki. http://8979.apotheken-website-vorschau.de/A jaką szczególną dietę stosujecie ?
Co do tej szczepionki to gdzie ją można dostać?
Sęk w tym, że moimi jedynymi objawami przez 7 lat to ból/dyskomfort w odbycie, gruszka między jajkami a odbytem i lekkie promieniowanie do lewego jądra i łydki. Co do "kuśki" to zero problemów. Dlatego najpierw chodziłem do proktologów aby wykluczyć problemy z jelitem grubym i odbytem. Teraz w sumie nie żałuję bo nikt mnie nie faszerował antybiolami.W dodatku kilka lat zakażenia prostaty to kilka lat niezaspokojonej żony, bo wiadomo co się robi z kuśką z tego powodu. Tak jak z każdą chorobą - trzeba wyleczyć jak najszybciej to koszty będą najmniejsze.
Tak USG jest wliczone w kwotę wizyty i za masaż też nic nie płacę w styczniu idę zrobię badanie wydzieliny czy nie ma gronkowca bo już go miałem 2 lata temu
Super - dzieki za informację. za tydzień zrobię jeszcze diagnostyke aby wiedzieć czy i co mi wyjdzie a musze odczekać po antybiotyku.W Zgorzelcu Baren Apotheke. Trzeba napisać na adres zamowienie@baerenapo.de że chcesz kupić szczepionkę StroVac 3 dawki. http://8979.apotheken-website-vorschau.de/
Cena 520 zł z wysyłką.
Ale musisz mieć pielęgniarkę lub lekarza, który Ci to poda, bo w Polsce ten lek nie jest zarejestrowany.
Nie wiem czy to skuteczne. Mój lekarz mówi, że bardzo. Inni lekarze też chwalą i wyniki badań też "obiecujące".
Z zasady niemieckie produkty są dobre, więc zaufałem im.
Musisz mieć receptę na tą szczepionkę. Oni Ci każą ją wysłać w oryginale. Inaczej nie kupisz.Super - dzieki za informację. za tydzień zrobię jeszcze diagnostyke aby wiedzieć czy i co mi wyjdzie a musze odczekać po antybiotyku.
Dobrze zrobiłeś. Czytałem artykuł o tym, że Niemcy chcą rejestracji tej szczepionki w innych krajach ale cóż... lobby antybiotykowe jest silne. Nasza szczepionka PSEUDOVAC wymyślona jeszcze za komuny a unowocześniana przez kilka dziesięcioleci jest obowiązkowa w szpitalach ale w aptece nie uświadczysz. Co ja się miałem aby ją zamówić, masakra.W Zgorzelcu Baren Apotheke. Trzeba napisać na adres zamowienie@baerenapo.de że chcesz kupić szczepionkę StroVac 3 dawki. http://8979.apotheken-website-vorschau.de/
Cena 520 zł z wysyłką.
Ale musisz mieć pielęgniarkę lub lekarza, który Ci to poda, bo w Polsce ten lek nie jest zarejestrowany.
Nie wiem czy to skuteczne. Mój lekarz mówi, że bardzo. Inni lekarze też chwalą i wyniki badań też "obiecujące".
Z zasady niemieckie produkty są dobre, więc zaufałem im.
No to super, że nie było dramatu. Chora prostata zawsze pogarsza erekcję. Na początku możesz tego nie widzieć wprost, jak z pogorszeniem wzroku.Sęk w tym, że moimi jedynymi objawami przez 7 lat to ból/dyskomfort w odbycie, gruszka między jajkami a odbytem i lekkie promieniowanie do lewego jądra i łydki. Co do "kuśki" to zero problemów. Dlatego najpierw chodziłem do proktologów aby wykluczyć problemy z jelitem grubym i odbytem. Teraz w sumie nie żałuję bo nikt mnie nie faszerował antybiolami.
Niedawno trafiłem do dobrego urologa i mam nadzieję będzie dobrze. Za dwa dni odbieram kolejne posiewy. Dieta, zero stresu, zero polityki, internetu, telewizji, sportu itd. relaks na dworze, spokojna praca, muzyka relaksacyjna, zioła... a za kilka dni szczepionka.
czym się różni strovac od pseudovac ?Dobrze zrobiłeś. Czytałem artykuł o tym, że Niemcy chcą rejestracji tej szczepionki w innych krajach ale cóż... lobby antybiotykowe jest silne. Nasza szczepionka PSEUDOVAC wymyślona jeszcze za komuny a unowocześniana przez kilka dziesięcioleci jest obowiązkowa w szpitalach ale w aptece nie uświadczysz. Co ja się miałem aby ją zamówić, masakra.
Strovac jest do iniekcji a pseudovac doustne-moim zdaniem skuteczniejsza będzie w iniekcji.czym się różni strovac od pseudovac ?
rozumiem, że skład ten sam i producent też ten sam ?Strovac jest do iniekcji a pseudovac doustne-moim zdaniem skuteczniejsza będzie w iniekcji.
Tym czym się różni przyjazd do dziewczyny beemką piątką i tramwajem piątką...czym się różni strovac od pseudovac ?
To forum odstresowujeja pier.... już zaczynam głupieć ..... chyba przedawkowałem to forum![]()
Tu są sami specjaliści i każdy ma inna wiedzę i co innego piszę a co najgorsze nikt nie wyleczonyTo forum odstresowuje
Będzie elementem mojej relaksacji![]()
Bo każdy musi znaleźć własną drogę, choć często w oparciu o informacje tu zawarte. Spójrz kto pisał 5 lat temu. Jestem pewien, że gdybyś się w końcu wyleczył czym prędzej opuścił byś to forum. Po co wracać do złych wspomnień? Nas też za kilka lat tu nie będzie, oby.Tu są sami specjaliści i każdy ma inna wiedzę i co innego piszę a co najgorsze nikt nie wyleczonyja jestem laikiem i jak to czytam to zaczynam się gubić
własną drogę to znajdowali mnisi jak szli do klasztoru shaolinBo każdy musi znaleźć własną drogę, choć często w oparciu o informacje tu zawarte. Spójrz kto pisał 5 lat temu. Jestem pewien, że gdybyś się w końcu wyleczył czym prędzej opuścił byś to forum. Po co wracać do złych wspomnień? Nas też za kilka lat tu nie będzie, oby.
Przepraszam odpisuję z doskokuStrovac jest do iniekcji a pseudovac doustne-moim zdaniem skuteczniejsza będzie w iniekcji.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 49 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |