Podaję schemat leczenia niebakteryjnego zapalenia prostaty jaki pozwolił mi się wyleczyć:
HERBATAK FIX NA PĘCHERZ I DROGI MOCZOWE Herbapol Kraków przez całe leczenie (nie inny Herbapol!!!) !
Najpierw 10 dni DOXYCYCLINUM 100mg - 1 tabletka/ dzień (można dłużej 14-21 dni, tak mi kiedyś pomagała)
Następnie (łącznie):
UROSAL 3 x 1 tabletka przez 10 dni (jednocześnie zażywać witaminę C 1000 mg/ dzień!!!)
FITOLIZYNA FORTE 3 x 1 tabletka przez 30 dni
SAW PALMETTO 540mg 3 x 2 tabletki przez 30 dni
MACA 500mg 3 x 2 tabletki przez 30 dni
WIERZBOWNICA 3 x 2 tabletki przez 30 dni
Na początku leczenia można zażywać dla zmniejszenia dolegliwości przez 7 dni Nospę, ale to tylko leczenie objawów.
Herbatkę pić kilka razy dziennie zamiast zwykłej herbaty.
Przez miesiąc NIE PIĆ ALKOHOLU, herbaty zwykłej i kawy. Tylko woda niegazowana i załączona herbatka. DUŻO PIĆ, DUŻO PIĆ - 3L/ DZIEŃ!!!
Jeść dużo warzyw, SZCZEGÓLNIE pomidorów, ale prawdziwych "od Pani Baby", a nie gówna z marketu.
Codziennie ruch - spacer, ćwiczenia, pompki - cokolwiek - pół godziny chociaż.
OBOWIĄZKOWO: masaż osteopatyczny w kierunku pęcherza i rozluźnienia napięcia nerwowego. Co tydzień.
Stosowałem też akupunkturę, ale nie mam zdania co do jej skuteczności. Można iść kilka razy i poprosić o zabieg w kierunku nawracających infekcji dróg moczowych, stanów nerwowych. Z resztą baba od akupunktury robi dziwne badanie i sama coś tam wybiera...
Ejakulacja TYLKO 1 raz na tydzień. Najlepiej z kobietą, a nie samemu, aby orgazm był silny i ejakulacja pełna.
Nie jestem lekarzem, nie jestem znachorem. Podaję co mi pomogło, bo sam miałem kiedyś zajebiste problemy. Te ostatnie to pikuś, ale zostały właśnie opanowane na szczęście.