Hej kolego jeżeli mogę zapytać to jakie antybiotyki Tobie doktor. G zapisał, i jakie plany masz na terapie dożylną w tych czas,gdzie ją zrobic,też jestem od nie dawna jego pacjetem.PozdrawiamCześć, dorykam się tak jak wy z przewlekłym bakteryjnym zapaleniem prostaty. U mnie trwa to już prawie dwa lata w posiewach wychodziła e. Coli i enterococcus faecalis. Byłem u kilku polecanych lekarzy stosowałem różne rodzaje antybiotyków czy ziół, bez żadnej poprawy. Ostanie leczenie jakie miałem było pod opieką dr G. Bardzo silna kuracja której efektem jest brak e. Coli w posiewach. Nie zmienia to jednak faktu że ból pozostał tak samo jak druga bakteria. Dalszym etapem jaki został mi zaproponowany jest antybiotykoterapia dożylną do której nie jest przekonany. Mój organizm jest już mocno zniszczony plus obecna6sytuacja w kraju nie zachęcają mnie do tego kroku. Dodatkowo dopadło mnie ostatnio zapalenie pęcherza z którym nie mogę sobie poradzić. Czy możecie polecić jeszcze jakieś sposoby na walkę? Homeopatia, zioła, fale?