• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zapalenie prostaty

Piotre

New member
Podstawowe lampy to koszt Ok 300 zł, wyroby medyczne to już koszt Ok 3 koła. Ma ktoś jakieś doświadczenia? A tadafil na bóle komuś pomógł? U mnie stamey w bad bak czysty ostatnio, tylko epidermidis w cewce a bóle nadal są. Niestety linezolid 25 dni nic nie dał…

Fal

Active member
Ja mam małą lampę za 1k. Chociaż tak jak wspominałem, używam jej do innych rzeczy.
Nie ma też sensu kupować czegoś najtańszego, bo to musi dobrze działać żeby był jakiś efekt.

Kamil K

New member
Mógłbyś wysłać link czego mniej więcej używasz i czy realnie dało Ci to efekt ? Ja u Gołąbka robiłem botoks i mi to ekstremalnie pomogło redukcja objawów 70-80% ale niestety utrzymuje się niecały rok i już musiałem to raz powtarzać. Może dodanie takiej terapii podczerwień coś by dało. Fala ESWT u mnie nie dała rezultatów.

Fal

Active member
Ja mam panel z firmy Mitowell.
Ja go używam do szybszej regeneracji po piłce oraz na problemy z żołądkiem (mam zapalenie błony śluzowej, co ciekawe mam 0 objawów gastrycznych, jedyne co jest nie tak to niskie libido przy wszystkich wynikach prawidłowych).
Jak dokładnie działa światło podczerwone na nasze ciało to sobie sami dokładnie poczytajcie.
Tak jeszcze myślę to możecie sobie poczytać o takich rzeczach jak nattokinaza i serrapeptaza. Jedno i drugie usprawnia przepływ krwi.

Piotre

New member
Mógłbyś wysłać link czego mniej więcej używasz i czy realnie dało Ci to efekt ? Ja u Gołąbka robiłem botoks i mi to ekstremalnie pomogło redukcja objawów 70-80% ale niestety utrzymuje się niecały rok i już musiałem to raz powtarzać. Może dodanie takiej terapii podczerwień coś by dało. Fala ESWT u mnie nie dała rezultatów.
Kamil jestem na tym etapie, że mi to G zaproponował. Jakie miałeś bakterie? Zaczynałem od Faecalis i gardnelli, stamey ostatnio czysty u G i te wszystkie badania w bad bak. Jedynie epidermidis w cewce( zawsze wychodzi, tylko w cewce). Fizjo nie pomogło nic ok 10 spotkań 60 minut palec w anusie zabawa. Liczyłem na linezolid ale 25 dni i klapa. Zastrzyk z botoksu i mixu antyboli u Generała na rok zredukował Ci objawy o 70-80%? Biorę to w ciemno jakby u mnie to pyklo.

Kamil K

New member
Tak było. Już miałem nawet 2 razy. Problem w tym że mi to bardzo redukuje objawy i poprawia jakość życia ale nie dalej nie doszedłem do źródła problemu. Przerobiłem też wszystko co Ty bo choruje już 6 lat. Od 2 lat raz do roku robię botoks w grudniu i stawia mnie to mega na nogi. Natomiast niestety za każdym razem ból wraca po około roku. Też miałem uro fizjo wiele razy. Dużo więcej niż Ty :)). Nawet miałem botoks mięśni dna miednicy i też nic. Działa tylko botoks w sam gruczoł krokowy. Nasienie i próby czyste od 2 lat. Wszystko u Dorotki i męża w badbak bo ja jestem z Warszawy. Nawet Dorota mnie wysłała do swojego kolegi profesora Karnafela ale też jakoś super nie pomógł. W moim przypadku widzę że dużo chyba też problemu tkwi w strukturze budowy ciała i napięcia tkanek do okola miednicy. Jak choćby problemy z psosas czy przywodzicielami.

Piotre

New member
No to widzę, że jesteś już starym Gitem w temacie. Współczuję. Botoks w mięsień zasłonowy czy sromowy też miałem u anestezjologa ( chodzę do poradni bólu przewlekłego), rowniez blokady ze sterydu. 2 x rezonans celowany prostaty- pirads 2 ( czyli czysto) i widoczny rozległy stan zapalny, psa zawsze poniżej 1, Crp 0,07 OB 2 ( jak u dziecka). Bo mi już wkręcali nerwice jakąś a siedzieć na tyłku nie mogłem, żyć, pracować. Opisywałem tu swoją gehennę pod koniec roku 2025. Szpital 2x i dożylne…eh… Ok, pojadę na 3 próbę stameya do G i jak będzie czysto to przechodzę na ccps. Zdecydowałem się na leczenie u niego, wcześniej był Login z forumowych uro. Chociaż tyle już że lewy płat, który był bardzo ale to bardzo bolesny ( prawy wogole) nie boli i da się funkcjonować ale niestety po defekacji czy wytrysku dalej dramat choć nasienie już biało-szare i bez żelków czy grudek. Zjadłem całą aptekę niestety i leczę się z tego. Pozdrawiam wszystkich, cały czas widzę szukamy rozwiązań, najważniejsze to się nie poddać, u mnie to już 4 rok, pierwsze 2 lata były bez boli, objawy tylko pęcherzowi-moczowe. Zdrowia wszystkim!