• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zapalenie prostaty

Kaiser

New member
Dawke cipronexu miałem przez pierwsze 2 tygodnie po 1 tabletce co 8 godzin czyli 3 na dobe a potem 1 co 12 godzin czyli 2 na dobe. Ja po cipronexie nie odczuwam żadnych skutków ubocznych po lewoxie po kilku dniach czułem ścięgna a cipronexie nic nawet chodziłem w trakcie kuracji cipronexem na siłownie co nie było zbyt mądre no ale 22 lata stażu robi swoje po prostu nie umiem żyć bez siłowni i tyle. I z racji tego że trenuje na siłowni to i zdrowo się odżywiam.

I wiem że coś jest nie tak skoro coraz częściej nawraca mi się to zapalenie i to pomimo trzymania diety spożywania dużej ilości warzyw i owoców bo rano na sniadanie zjadam pomidora, ogórka zielonego i kiszonego oraz kiszona kapusta do tego czerwona papryka ząbek czosnku mała głowka cebuli a do picia pół litrowy kubek ziół wiebrzownicy drobnowkiatowej oraz sok z grejfruta który podobno dobrze działa na prostste. A zioła wiebrzownicy pije 3 razy dziennie.

A po pierwszej kuracji cipronexem byłem wyleczony na 2 lata aż o tej chorobie wogle zapomiałem a teraz mam coraz cześciej nawroty mój urolog twierdzi że to może się nawrać i że mam szczęście że cipronex mi pomaga bo ma pacjentów co latają do włoch się leczyć do jakieś tam kliniki wydają dziesiątki tysięcy euro i dalej są chorzy.

A co do jelit to biore probiotyki typu diclofor forte, lakcid forte albo enterol do tego dużo kiszonek oraz pije kefiry.

A co do doktora Sz to też mam mieszane uczucia a tym bardziej że nic mi na pęcherz nie zapisał tylko kazał czekać 21 dni żeby zrobić badania. Czekać to sobie moge teraz jak infekcje pęcherza wyleczyłem crocipnexem bo nic innego na mnie nie działa to nie jest przeziębienie które się leczy mlekiem z miodem i czosnkiem.

A według teori doktora Sz to w mojej prostacie siedzi jakaś bakteria która sie uaktywnia przy osłabionej odporoności i bo badaniach w bad baku zapisze mi antybiotyk na okres od 6 do 8 miesięcy co mnie aż przeraża taką ma teorie i plan leczenia.