No to widzę, że jesteś już starym Gitem w temacie. Współczuję. Botoks w mięsień zasłonowy czy sromowy też miałem u anestezjologa ( chodzę do poradni bólu przewlekłego), rowniez blokady ze sterydu. 2 x rezonans celowany prostaty- pirads 2 ( czyli czysto) i widoczny rozległy stan zapalny, psa zawsze poniżej 1, Crp 0,07 OB 2 ( jak u dziecka). Bo mi już wkręcali nerwice jakąś a siedzieć na tyłku nie mogłem, żyć, pracować. Opisywałem tu swoją gehennę pod koniec roku 2025. Szpital 2x i dożylne…eh… Ok, pojadę na 3 próbę stameya do G i jak będzie czysto to przechodzę na ccps. Zdecydowałem się na leczenie u niego, wcześniej był Login z forumowych uro. Chociaż tyle już że lewy płat, który był bardzo ale to bardzo bolesny ( prawy wogole) nie boli i da się funkcjonować ale niestety po defekacji czy wytrysku dalej dramat choć nasienie już biało-szare i bez żelków czy grudek. Zjadłem całą aptekę niestety i leczę się z tego. Pozdrawiam wszystkich, cały czas widzę szukamy rozwiązań, najważniejsze to się nie poddać, u mnie to już 4 rok, pierwsze 2 lata były bez boli, objawy tylko pęcherzowi-moczowe. Zdrowia wszystkim!