Zastanawiałeś się może nad nerwicą lękową na tle somatycznym?Powiedzcie mi, bo dużo osób ma wiedzę o różnych dolegliwościach co mi może być i gdzie szukać pomocy.
może być, a problemy po wysiłku fizycznym świadczą zazwyczaj o za słabych mięśniach, które po zbytnim napięciu są przemęczone. Warto iść odwiedzić fizjoTylko dolegliwości nasilają się po wysilku, nawet delikatnym, dzisiaj w pracy miałem lekko fizyczna robotę, dla normalnego człowieka to nic a mi pojawiły się mrowienie twarzy klucie w klatce, z lewej strony I lekkie zawroty głowy, teraz też czuje lekkie kłucie z lewej strony klatki i promieniuje do lewego łokcia. Nie wiem czy to może być nerwica.
1. Nie wiem, najlepiej zapytaj w CBM. Do mnie oddzwoniła Pani z labu i wszystko wyjaśniłaChłopaki może ktoś z Was napisać czy skierowanie na autoszczepionkę z Krakowa może wystawić lekarz np rodzinny czy musi być urolog i czy lepiej szczepionka w kapsułkach czy w zastrzykach.
Dzwoniłem dzisiaj ale nie zapytałem właśnie o lekarza. Ale generalnie tak to rozumiem, że jak będę miał nawrót choroby1. Nie wiem, najlepiej zapytaj w CBM. Do mnie oddzwoniła Pani z labu i wszystko wyjaśniła
2. Na prostatę są tylko tabletki
To może faktycznie mocz wystarczy, ale nie wiem jaka jest przeżywalnosć tej bakterii, dla przykładu ja miałem pałeczkę ropy błękitnej która wyszła w każdej części badania stamleya, a materiał podróżował kilka godzin między punktem a labolatorium.U mnie w posiewach z moczu i z gruczołu krokowego wychodzi klebsiella pneumoniae. W moczu ogólnym są bakterie, erytrocyty, nabłonki płaskie i oczywiście czuję dolegliwości od prostaty. Coraz częściej mam infekcje układu moczowego a lekarstwa przestają działać. Jeszcze mam nadzieję w tej autoszczepionce.
Chłopaki może ktoś z Was napisać czy skierowanie na autoszczepionkę z Krakowa może wystawić lekarz np rodzinny czy musi być urolog i czy lepiej szczepionka w kapsułkach czy w zastrzykach.
w Krk nie wyhodujesz nic. Tam są zawsze posiewy jałowe......U mnie w posiewach z moczu i z gruczołu krokowego wychodzi klebsiella pneumoniae. W moczu ogólnym są bakterie, erytrocyty, nabłonki płaskie i oczywiście czuję dolegliwości od prostaty. Coraz częściej mam infekcje układu moczowego a lekarstwa przestają działać. Jeszcze mam nadzieję w tej autoszczepionce.
A gdzie jeszcze robią autoszczepionkę?w Krk nie wyhodujesz nic. Tam są zawsze posiewy jałowe......
tak jest bez receptyCzy roztwór soli fizjologicznej potrzebny do wlewów antybiotykowych można kupić bez recepty?
tylko tam, trzeba im wysłać wyhodowane izolaty,i załatwić to z P. Dorotą w Badbak. Trzeba obejść system, inaczej szkoda jazdy. Ja tam byłam 7 razy , tylko wtedy nie miałam takiej wiedzy jak dzisiaj........A gdzie jeszcze robią autoszczepionkę?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |