Ja dzisiaj znowu rano przed robotą sikałem a drugi raz dopiero jak wróciłem do domu, w pracy wypiłem 3 kubki wody, ogólnie coraz lepiej się czuje tylko ta poprawa jest bardzo wolna, jeszcze w nocy czasem się budzę bo czuje lekki ból jakby żołędzi, we czwartek jadę do urolog konsultować tą sytuację i ewentualny zabieg. Jeszcze dostałem od gastrolog duspatalin retard, ale wątpię czy po tym leku mogłaby nastąpić poprawa.
Mam pytanie do osób które były u dr Gołąbka na Próbie Stameya. Jak wygląda to badanie, jak najlepiej się do niego przygotować ?
xDJa dzisiaj znowu rano przed robotą sikałem a drugi raz dopiero jak wróciłem do domu, w pracy wypiłem 3 kubki wody, ogólnie coraz lepiej się czuje tylko ta poprawa jest bardzo wolna, jeszcze w nocy czasem się budzę bo czuje lekki ból jakby żołędzi, we czwartek jadę do urolog konsultować tą sytuację i ewentualny zabieg. Jeszcze dostałem od gastrolog duspatalin retard, ale wątpię czy po tym leku mogłaby nastąpić poprawa.
Kurde @abst3 ! Jesteś mi bratnią duszą! Ja w zeszły piątek byłem na imprezie z kolegami i ich partnerkami (to ludzie młodsi ode mnie). Po kilku godzinach jak patrzyłem na męską część towarzystwa to aż mnie w dołku ściskało ze wstydu, że tak się można upodlić. A jeszcze bardziej wstyd mi było, że jeszcze nie tak dawno sam byłem w tym oku cyklonu. Pół wieczora wolałem bawić damską część czym, nie powiem, zyskałem sobie uznanie i szacunek. Każda z Pań wypiła po drinku a ja trzy kieliszki wina. Moja Żona, również młodsza ode mnie, pękała z dumy, że jej mąż trzymał fason, świetnie się bawił i nie wywalił łbem w sałatkę. Generalnie sama impreza, późny wieczór w łóżku i poranek dnia następnego to by cudowne chwile. Tego, i wyzdrowienia, Jerzemu więc życzę
Miło mi to słyszeć. Ja juz od kilku lat, poniekad dzieki prostacie stosuje bardzo higieniczny tryb zycia. Zdecydowanie bardziej wole usiasc wieczorkiem w dobrej knajpce, zjesc cos smacznego popijac herbata zimowa.
Miałem bakterie różne, nic jej nie było raczej, nie zauważyła niczegoA miales stwierdzone jakieś bakterie ? Hak partnerka, jej nic nie bylo ?
Dużo było takich przypadków. Ja jestem przypadkiem że nigdzie nie wychodzi.A miał ktoś z was taki przypadek że nic mu nie wychodziło w nasieniu a miał bakterie w płynie prostaty ?
A miałeś dyskomfort w kroczu lub uczucie piłki w dupie kiedyś?Ciutkę pobolewanie prostaty. Niewielkie podrażnienie cewki/ swędzenie.
Nie ma już pieczenia cewki. Nie ma śmierdzenia moczu i fujary. Brak ciągłego parcia na mocz. Brak skąpomoczu. Brak gorączki.
Mogę żyć normalne, bawić się z dzieckiem i żona mi się zaczęła znowu podobać. Czyli chce się żyć, motyla noga (ukłon dla moderatora).
Teraz po tej mega antybiotykoterapii dożylnej i długim czasie levoxa brałeś jeszcze monural ?Dobra. Kilka dni monuralu + Urosal i temat opanowany. Uff.. nie było fajnie.
Ba! Jasne - dyskomfort i piłka w tyłku to standard!!!A miałeś dyskomfort w kroczu lub uczucie piłki w dupie kiedyś?
Brałem po sobotnim ataku po megabaletach do rana i przemarzniętym dupsku.Teraz po tej mega antybiotykoterapii dożylnej i długim czasie levoxa brałeś jeszcze monural ?
a jak długo ? Doleczyłeś sie masz poprawe. Odważnie że odrazu chodzisz na balety ? Bo rozumiem że picie? Nie boisz sobie że sobie zaszkodzisz ?Brałem po sobotnim ataku po megabaletach do rana i przemarzniętym dupsku.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |