Możesz to opisać..bardziej fachowo ?31. Mam problemy, mięsień pod Wackiem nie wypełnia się krwią. Napięte dno miednicy od masturbacji w stresie..
Do mnie to pytanie ?Mi też urolodzy mówili że ważny jest poziom leukocytow, miałeś badany poziom leukocytow w moczu po masażu prostaty albo poziom leukocytow w nasieniu?
TakDo mnie to pytanie ?
Ciało gąbczaste, dół penisa NIE napełnia się krwią, boki tak.. po prostu mam tak spięte od stresu podświadomego mięśnie. Zastanawia mnie czy CPPS, nerwica psychosomatyczna układu moczowo-płciowego może mieć wpływ na prostatę, na ejakulat, na płodność…:/ tylko po antydepresantach czułem się zdrowy przez dwa tygodnie, ale chyba przesadziłem z maratonem seksu po przerwie, zachłysnąłem się tym że się poprawiło… albo leki przestały później działać. Ogólnie jak muszę się rozluźnić przed mikcją czy wypróżnieniem to raczej mięśnie, a nie prostata. Wypieram przeponą.. podbrzusze spięte, pośladki :/ Tylko czemu nie wychodzi z ciążą.. chyba coś z głową ale że aż siadło na członka, krocze, podbrzusze. Porażka ta choroba.Możesz to opisać..bardziej fachowo ?
Mięśnień pod wacikiem napełnia się krwią ?
Spróbuj zażywać 14 dni doksycyklinę. Mnie to kiedyś pomogło. Jak nie pomoże to dupa.Moja przygoda.. trwa.. od 2,5 roku...
Na początku robiłem posiew moczu, bakterii nie stwierdzono..
Po jakimś roku, poniosłem do laboratorium mocz i nasienie, bakterii nie stwierdzono.
Ostatnio miałem robione wymazy...
Najpierw wymazówka w cewkę, następnie masaż prostaty, i druga wymazówka w cewkę, na koniec siku do kubeczka, bakterii nie stwierdzono :/
Wymazy były robione w kierunku :
DNA Chlamydia
DNA Mycoplasma hominis
DNA Mycoplasma genitalium
DNA Ureaplasma sp.
Z faktu, że nigdy nic mi nie wyszło..nie wiem czy się cieszyć..czy się smucić..
O to mi chodziło: https://www.menshealth.pl/zdrowie/Zapalenie-prostaty-jak-go-uniknac,4090,1Moja przygoda.. trwa.. od 2,5 roku...
Na początku robiłem posiew moczu, bakterii nie stwierdzono..
Po jakimś roku, poniosłem do laboratorium mocz i nasienie, bakterii nie stwierdzono.
Ostatnio miałem robione wymazy...
Najpierw wymazówka w cewkę, następnie masaż prostaty, i druga wymazówka w cewkę, na koniec siku do kubeczka, bakterii nie stwierdzono :/
Wymazy były robione w kierunku :
DNA Chlamydia
DNA Mycoplasma hominis
DNA Mycoplasma genitalium
DNA Ureaplasma sp.
Z faktu, że nigdy nic mi nie wyszło..nie wiem czy się cieszyć..czy się smucić..
To mogłaby być bardzo dobra opcja. Oczywiście najlepsza to "patyczek Jerzego" ale gdy takie badanie w klinice jasno wskazuje patogen to jak najbardziej. Gdy boimy się patyczka to dobra opcja. Niestety, gdy w takim klinicznym posiewie nic nie wyjdzie a objawy są, to pozostaje tylko patyk.A czy robiliście może badania nasienia razem z posiewem w klinice zajmującej się leczeniem bezpłodności? Tam mają specjalne pomieszczenia do oddawania nasienia umawiają na określony termin i badają zaraz po oddaniu nasienia.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |