Mateuszmateusz
Member
Czesc jak długo utrzymywała Wam się gorączka po szczepionce? Mieliście jeszcze jakieś objawy? Jestem po drugiej dawcę trzeci dzień i gorączka wacha się w granicach 37,2-39,5 zaczynam się zastanawiać czy to nie coś innego.
to zdjęcie to właśnie prześwietlenie zębów, no i o to mi chodzi, co jak nigdzie nie widać stanu zapalnego lub innych niepokojących rzeczy, czy taki ząb też moze być powodem różnych schorzeń?Można dokładnie zęby sprawdzić i wszystkie podejrzane a zwłaszcza naprawiane (szczególnie kanałowo) prześwietlić. Wszystkie błędy widać jak na dłoni. Ale jak dobry dentysta nic nie wykryje to nie rozumiem czego nadal szukać.
Trochę jak u mnie brałem antybiotyki nie wiele pomogło a teraz płyn z prostaty mam niby bez bakterii. 1szy masaż był taki że mało przez okno nie skoczyłem a 2gi już bardzo znośny ciekwe czy dziś mi lekarz ten do którego idę na masaż zrobi bo jeszcze o tym nie wie że bedzie mi robiłPost w temacie 'Zapalenie prostaty' https://meskiezdrowie.pl/threads/zapalenie-prostaty.3/post-279
Tu masz szczęśliwca.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |