Ale co robiłeś na Lelka? Badania czy lekarza tam miałeś jakiegoś? Poproszę wiecej szczegółówNa lelka robiłem to chyba 120zl posiew kosztował rok temu
Mój Tomasz ŁoginPanowie a czy jakiś urolog w Małopolsce lub na Śląsku prowadzi wasze leczenie i zapisał wam Strovac? Bo chce zamówić tą szczepionkę tylko chciał bym żeby jakiś urolog mnie poprowadził, czy brac antybol do tego czy nie wystarcza zwykłe suple. Pozdrawiam
Robiłem teraz kontrolnie na Lelka koszt 170zl za wizyte z pobraniem materiału u pielęgniarkaiz cewki w kierunku bakterii tlenowych i grzybów. Tego samego dnia zrobiłem te same badania w sieciowce diagnostyki - zobaczymy co wychoduja jedni i drudzy i czy na Lelka naprawdę jest takie dobre labo jak piszą w necie. Na Lelka przyjeżdża w soboty również dobry urolog koszt wizyty 400zl dodatkowo może pobrać materiał w labo bezpośrednio na pożywkę.Na lelka robiłem to chyba 120zl posiew kosztował rok temu
A ten urolog to gdzie przyjmuje? mógłbyś napisać, co to za jeden?Robiłem teraz kontrolnie na Lelka koszt 170zl za wizyte z pobraniem materiału u pielęgniarkaiz cewki w kierunku bakterii tlenowych i grzybów. Tego samego dnia zrobiłem te same badania w sieciowce diagnostyki - zobaczymy co wychoduja jedni i drudzy i czy na Lelka naprawdę jest takie dobre labo jak piszą w necie. Na Lelka przyjeżdża w soboty również dobry urolog koszt wizyty 400zl dodatkowo może pobrać materiał w labo bezpośrednio na pożywkę.
Warszawa na Lelka - nie wiem jak się nazywa trzeba dzwonić pytać. Mi już niepotrzebny więc się nie zagłębiałem.A ten urolog to gdzie przyjmuje? mógłbyś napisać, co to za jeden?
Zróbmy eksperyment na Tobie. Urosal 3x dziennie przez 14 dni. Do tego 1000 mg witaminy C codziennie. Przerwij inne leczenie na ten czas.Od tygodnia biorę colostrum genactive - kompletnie żadnych postępów a wręcz przeciwnie ale to może być też kwestia jedzenia przez parę dni słodyczy albo dzikiego sexu dwa dni temu to chyba słabo działa w kwestii prostaty . Stwierdzam, że to już był to ostatni cudowny / gówno warty suplement który zakupiłem gdyż przez te 7 mcy to ja tego dziadostwa tyle zjadłem, że można by za to kupić kawalerkę w centrum miasta a efekty na poziomie 0. Jestem prawie pewny, że większość odczuwalnego przejściowo działania to placbo ale cóż tak działa ludzki organizm i psychika, która potrafi różne rzeczy robić np. przez ostanie 1,5 tygodnia po furaginie (albo zbieg okoliczności i wirusa złapałem ) miałem duszności na takim poziomie, że budziłem się w nocy z problemami oddechowymi a w dzień chodziłem i łapałem oddech i podczas tego stanu dolegliwości prostatowe poprostu zniknęły już myślałem, że jestem wyleczony ale już na 2gi dzień jak mi przeszła walka o oddech prostata dała znać, że nie tak szybko jeszcze musi mnie pomęczyć i zaczął się częstomocz i pieczenie cewki ot tak sytuacja kur.... mać
Kosmiczne ceny są w WarszawieRobiłem teraz kontrolnie na Lelka koszt 170zl za wizyte z pobraniem materiału u pielęgniarkaiz cewki w kierunku bakterii tlenowych i grzybów. Tego samego dnia zrobiłem te same badania w sieciowce diagnostyki - zobaczymy co wychoduja jedni i drudzy i czy na Lelka naprawdę jest takie dobre labo jak piszą w necie. Na Lelka przyjeżdża w soboty również dobry urolog koszt wizyty 400zl dodatkowo może pobrać materiał w labo bezpośrednio na pożywkę.
zrób ten eksperyment. Urosal przede wszystkim jest bakteriobójczy. Sprawdzimy czy takim jak Ty to pomoże. Seks uprawiaj w czasie eksperymentu ale inne rzeczy zero.Ja już słyszałem kilka wersji, że raz w tygodniu a to co 3 dni a to co 2gi dzień. Jedni mówią, że czestko to dobrze bo bakterie jak napisałeś wydalasz inni mówią, że spinają się mięśnie miednicy i nie za dobrze. Tego pierd..... to już słuchać mi się czasami nie chce bo każdy ma swoją teorię
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |