Jeśli masz przy tym luźne stolce to będzie zaostrzać objawy.
Założę się o piwo (oczywiście bez alko) że mądry lekarz zapisze Ci inhibitor pompy protonowej (np. Polprazol) co oczywiście jest totalnym idiotyzmem. Twardy, wzdety brzuch jest objawem złego trawienia, nagromadzone gazy to powodują. Należy poprawić trawienie a nie je jeszcze bardziej spieprzyć. Należy zakwasić żołądek oraz wspomóc jelita poprzez suplementację enzymów trawiennych. Wiem o czym mówię bobz tym problemem borykalem sie znacznie dłużej niż z prostatą bo tylko jakieś 15 lat...
Klasyka. Po IPP będzie jeszcze gorzej. Jak można zadbać o jelita zarzucając je niestrawionym żarciem (bo jak się będzie trawić bez kwasu solnego w żołądku?). Przechodzilem przez to, lekarze i dietetycy doprowadzili mnie do tego, ze nawet po napiciu się wody bolał mnie brzuch. Jeśli chcesz z tego szybko wyjść napisz do mnie na priv, powiem Ci co trzeba zrobić.Byłem u lekarza bo od 2 dni mocno boli mnie brzuch i miewam biegunki lekarz stwierdził zebranie antybiotykow daje się we znaki i trzeba zadbać o jelita. Przepisał mi jak pisałeś Nolpaza Inchibitor pompy proteinowej do tego Duspastalin i Dicoflor wszystko na miesiąc.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 49 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |