Jeśli masz przy tym luźne stolce to będzie zaostrzać objawy.
Założę się o piwo (oczywiście bez alko ) że mądry lekarz zapisze Ci inhibitor pompy protonowej (np. Polprazol) co oczywiście jest totalnym idiotyzmem. Twardy, wzdety brzuch jest objawem złego trawienia, nagromadzone gazy to powodują. Należy poprawić trawienie a nie je jeszcze bardziej spieprzyć. Należy zakwasić żołądek oraz wspomóc jelita poprzez suplementację enzymów trawiennych. Wiem o czym mówię bobz tym problemem borykalem sie znacznie dłużej niż z prostatą bo tylko jakieś 15 lat...
Klasyka. Po IPP będzie jeszcze gorzej. Jak można zadbać o jelita zarzucając je niestrawionym żarciem (bo jak się będzie trawić bez kwasu solnego w żołądku?). Przechodzilem przez to, lekarze i dietetycy doprowadzili mnie do tego, ze nawet po napiciu się wody bolał mnie brzuch. Jeśli chcesz z tego szybko wyjść napisz do mnie na priv, powiem Ci co trzeba zrobić.Byłem u lekarza bo od 2 dni mocno boli mnie brzuch i miewam biegunki lekarz stwierdził zebranie antybiotykow daje się we znaki i trzeba zadbać o jelita. Przepisał mi jak pisałeś Nolpaza Inchibitor pompy proteinowej do tego Duspastalin i Dicoflor wszystko na miesiąc.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 48 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |