lucjano_92
Member
Panowie.. badał ktoś swoją płodność ? Po zaleczonym zapaleniu prostaty ?
Może coś w tym jest.. bo od samego początku bardzo się przejąłem.. wręcz.. załamałem.. brałem leki.. które nic wnosiły.. jeszcze człowiek naczytał się na internecie.. dopiero jak zacząłem mieć powoli.. "wyje..bane" to chorobą zaczęła ustępować
No tak. Polecam kanał na YT "uptown mike" koleś tam pokazuje ćwiczenia z z "headache in the pelvis" i ma tam jakieś wywiady z fizjoterapeutką dna miednicy.Być może... Kolejną wskazówką do mięśni dla miednicy.. było to.. że praktycznie od pierwszego dnia.. dolegliwości.. miałem problemy z erekcją. Z tego co wyczytałem na internecie.. to problemy z erekcją pojawiają się przy ZGK ale po dłuższym czasie, a nie od razu :/
psychika ma znaczenie w chorobach ale zwalanie wszystko na luz w dupie to jest akurat oszukiwanie samego siebie, ilu z nas mieli test 4 Szklanek Stameya ?
A jak sie ma do zapalenie cukier, kawa ktos próbował odstawić ? ponoć cukier to biała śmierć i wszystkie bakterie sie nim żywią
Witam u mnie zdiagnozowano zapalenie prostaty 3 tyhodnie temu a od 3 miesiecy mam czerwona moszne i czerwonego penisa w wzwodzie takze cewka.Bralem na poczatku cipro 5 dni pieczenie cewy przeszlo potem doksy hedna tabletka dxiennie 10 dni 100 mg ale to chybo za slabe bylo bo czulem sie troche leliej ale zaczerwienienia zostaly.Obecnie jestem na biseptolu ale ogolnie ciagle chodze jakby omamiony sypiam okkolo 4 godzin czuje sie fo dupy troche pracy i zaraz wychodza ze mnie siodme poty masakra.W posiewie wyszedl proteus z cewy tsk samo ale czy on moze powodowac takie objawy i zaczerwieniiena bardziesz bym obstawial fekalisa ale po 3 posiewach nic takiego nie wyszlo.Co myslicie o tym ktos mial tez tskie zaczerwienienia jaj
Też ma jakiś korzeń od dluzszego czasu moze warto by było go usunac
Dokładnie, podstawa to luz w dupie. Jedną z przyczyn choroby jest długotrwały stres, który powoduje zaciskanie mięśni odbytu. Bez luzu w dupie zapomnijcie o wyleczeniu zgk
Prostata to bliskie okolice jąder więc jest możliwa. Co do bakterii to żadnej nie wykryto. Nie chce mi się pisać w kółko o tym. Jak jesteś ciekawy to kliknij w mój nick i tam masz wszystkie moje posty z historią choroby. Wszystkie posiewy miałem czyste, do tego badanie moczu ok, ale po źle leczonym zapaleniu cewki moczowej dorobiłem się przewlekłego zapalenia prostaty stwierdzonego na podstawie objawów. Między innymi dlatego napisałem o objawach przy zapaleniu cewki i prostaty bo się różnią i odczułem to na własnej skórze.Dzieki za info czyli czerwona moszna jest możliwa a u ciebie prostownik jaką bakterie wykryto ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 8 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |