lucjano_92
Member
Z Warszawy polecają Malczyńskiego.
Z Warszawy polecają Malczyńskiego.
A dlaczego nie polecasz?No ja to nie polecę, byłem
A dlaczego nie polecasz?
Btw. Jest zdaje się osobny wątek nt.
Nie dowiedziałem się od niego nic nowego na temat tej przypadłości czego byl nie wyczytal na stronach naukowych w Internecie. Mało tego, przypisując kolejne antybiotyki doustne, które mnie praktycznie nie ruszają klocil sie ze mna ze amoksycylina tak samo penetruje prostate co ampicylina co jesy absolutna bzdurą. Reasumując, jakis tam pomysł ma, ale dla mnie to zdecydowanie za mało i ja nie mam już czasu żeby ktoś na mnie eksperymentowal swoje "A dam mu teraz taki abx może mu pomoże " . Dasz link do watku o którym mówisz?
Panowie, mam pytanie odnosnie czubka penisa. ja zauwazylem, ze odkad choruje na zapalenie prostaty czubek penisa jest zaczerieniony - normalnie byl rozowy taki raczej blady a teraz takie jakby zaogniony. czy tez to zauwazyliscie u sibie?
Samo ujście jest czerwone czy w koło cewki jest czerwone? Bo jeśli to drugie to pewnie jakaś bakteria.
Samo ujście jest czerwone czy w koło cewki jest czerwone? Bo jeśli to drugie to pewnie jakaś bakteria.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
D | Zapalenie prostaty (Klebsiella oxytoca) | Prostata | 4 | |
P | Bakteryjne zapalenie prostaty | Prostata | 6 | |
M | Zapalenie prostaty | Prostata | 21 | |
J | Terapia fagowa a zapalenie prostaty | Prostata | 7 | |
T | Najlepszy urolog we Wrocławiu, zapalenie prostaty, kogo polecacie? | Prostata | 3 |