Nic mi nie musisz przypominać, ja doskonale panuję nad tym co napisałem. Rozumiem że masz problem z percepją, to postaram ci się wyjaśnić, istnieją pytania retoryczne nie skierowane do żadnej konkretnie osoby. Z całym szacunkiem do ciebie, nie zadałem ci żadnego personalnie pytania, przecież widzę że wisisz na tym forum od 2 lat i wg wpisów nic się nie ruszyło to co przytaczasz było odpowiedzią na chamski atak osób które tu stale piszą korzystając z multikont (zabawa?, forma realizacji siebie?, nie wiem i nie interesuje mnie to)., jak tylko ktoś napisze o tej formie leczenia jest natychmiast atakowany. Ponadto jeżeli nie miałeś zamiaru wskazywać metody leczenia to po co ten sarkazm, odnośnie innych metod leczenia. Tak jak pisałem wcześniej nie zaczynaj od pouczania innych a będziesz lepiej zrozumiany.
Człowieku nikogo nie pouczam zrób sobie i 100 posiewów i weź 200 antybiotyków, twoje zdrowie twoje życie, jeden z was nawet pisze o myślach samobójczych. To jest stałe grono ludzi siedzących na tym forum od lat i dających rady innym twz, nowym chorym,
Natomiast ja zarejestrowałem się by poszukać Protermic2, używany.
Czuję wręcz głęboki dyskomfort czytania waszych wypocin, grudki w nasieniu, grzyby, posiewy wymazu z prostaty, czy to jest zapalenie czy nie......., i tak dalej. Sympatyczny kolego nie chcę być zrozumiany przez ciebie ani innych ze starej gwardii piszących stale na tym forum, nic nowego nie wnosicie.
Bez odpowiedzi