blitzkrieg
Member
"Więc ostatnie ponad pół roku - zioła , witaminy, suplementy, pijawki i lepsza dieta"
- Pijawki to tak od miesiąca.
- Źle napisałem , że dieta po prostu nie jedzenie "gówien" ogólnie zmiana odżywania na lepsze - dużo mniej mleka, dania gotowane na parze, smażonego już bardzo mało, dużo ryb, alkoholu prawie wcale , słodyczy staram się nie jeść - czasami niestety się złamie i coś chrupnę
- Z supli stosowałem ten uro-coś tam w proszku polecany m.in. przez kolegę blitzkrieg ze 2 miesiące ponad, teraz biorę: selen, cynk, cytrynian magnezu, vit C.
- Zioła: do południa sporo pokrzywy bo moczopędna jest mocno, wierzbownica, rumianek, Arcydzięgiel Korzeń. Brałem też zioła chińskiej medycyny , które dostałem z tego gabinetu hiduroterapii na stany zapalne/bakteryjne prostaty.
- Mikstura przecizapalna teraz stosuję taką: Kurkuma z pieprzem,z olejem z ogórecznika i olejem z czarnuszki
- do tego dbanie o prącie czego wcześniej nei robiłem - po każdym sikaniu osuszam go i myję 2-3 razy dziennie. Jak nam się tam "siuski" dostają to czynnik sprzyjający bakteriom..
- dużo wody z cytryną w ciągu dnia, pije też kolagen w płynie
Część rzeczy, które ostatnio dołączyłem pochodzi z artykułu, który ktoś wkleił tutaj ostatnio, a raczej większość z nas brała antybiotyki z tej grupy:
Ciprofloksacyna - jak zapobiec bólom,zapaleniom, obrzękom oraz zerwaniu ścięgien i stawów podczas zażywania tego antybiotyku – Zdrowiebeztajemnic.pl
DPD jeszcze nie stosowałem ale to już wyższy pułap dla mnie np. odstawienie zbóż czy jedno białko zwierzęce na dzień - dużo edukacji przede mną. Ale myśle, że najlepiej z nią zrobić konsultację zanim się zacznie.
Jak w miesiąc straciłeś 3kg to troche martwiące.. szybko. A Ty nie odczuwasz żadnej poprawy ?
Artykuł o stawach wklejalem ja. Proszę mi nie odbierać fejmu choc dobrze, że w Twych oczach jestem kimś. U mnie kolagen robi robotę.