prostownik
Active member
Moim zdaniem to dalej coś jest nie tak. Przy zapaleniu cewki moczowej każdy wytrysk to było takie pieczenie cewki/kłucie nie do wytrzymania praktycznie, bez tego też non stop pieczenie cewki.Ale od momenty gdzie mogę jakoś funkcjonować pozostało doskwierające pieczenie cewki (to też przeżyje pomaga Furagina) Podczas finałowego momentu w stosunku tak jak by sperma się zatrzymywała i dopiero po chwili wylatuję po tych incydentach ból cewki nie do zniesienia jak by na patelni się smażył XD.
Potem jak mi przeszło w przewlekłe zapalenie prostaty to pieczenie występowało ale w porównaniu z zapaleniem cewki to praktycznie było nieodczuwalne.
Także moim zdaniem masz niedoleczone zapalenie cewki/prostaty. Ale nie jestem lekarzem żeby to stwierdzać. Jeśli byłbyś zdrowy nic nie ma prawa piec w okolicach cewki.
Inna opcja to taka że jest tam jakieś zwężenie cewki na jakimś odcinku i to powoduje twoje objawy, no ale to trzeba by zdiagnozować jakimiś badaniami.
Moim zdaniem mimo wszystko poszukaj jakiegoś sensownego lekarza który porobi jakieś badania w kierunku wad w układzie moczowym bo po co masz się tak męczyć. Może znajdzie się przyczynę bo furagina na dłuższą metę to nie rozwiązanie.