twerpl,
Na chwilę obecną: zmieniające odcień połyskujące plamki na żołędzi (ktoś pisał na tym forum, że też takie ma przy zapaleniu stercza), rozpulchniona, zaczerwieniona, pomarszczona końcówka cewki i żołędzi (czasem bardziej, czasem mniej), wykapywanie moczu po zakończeniu mikcji, kurcze w stopach, strzelanie w stawach kolanowych.
Wcześniej miałem (ale na razie ustąpiły): bóle po wewnętrznej stronie ud, bóle pachwin, pobolewania jąder, swędzenie moszny (wściekłe na maksa), bóle w krzyżu (szczególnie podczas jazdy na rowerze), w niektórych pozycjach siedzących na krześle drętwienie krocza i siusiaka, przedwczesne wytryski (od zawsze).
Nie zażywam aktualnie żadnych leków. Brałem 30 antybiotyki, zero efektów (wyłącznie znaczące pogorszenie). Brałem też różne suple (efekty były powolne ale z tendencją wzrostową). Brałem: pyłek wielokwiatowy pszczeli, palma sabałowa, prostamol uno, qercitin, wit D, neurovit, wit C.
Aktualnie realizuję 6 tygodniowy post owocowo - warzywny dr Ewy Dąbrowskiej (szeroko opisany w internetach temat, polecam zapoznanie się).