Ja w sumie objawy tej choroby mam od około 1 roku a do urologa chodzę od około 6 miesiecy. Wszystkie badania wykluczają bakterie w tym badanie krwi na chlamydie. Brałem rózne antybiotyki w tym Azitrox 500 mg ,Oflodinex , Trimesan, znowóż Azitrox, Monural.
Obenie od kilku dni biore tylko ziołowe tj. Prostogal , Prosterol, Urosept,Uroprost i herbata z pokrzywy. Aha - trzeci miesiac biorę Ipertrofan. Gdzieś czytałem , że bakterie moga zagnieździć się w gruczole i podczas badania nasienia nie ujawnią się a w trakcie masażu mogą wyjść wraz z wydzieliną- jest to prawdą ?. Od kilku dni także termoforem wygrzewam gruczoł.
Co myślicie o Ipertrofanie ?? ma ktoś z was doswiadczenia z tym lekiem ?.
Zauwazylem ze lekarz jest bezradny i nie wie co dalej ze mna robić. Ostatnio przepisał mi Tarivid. Jest to to samo co Oflodinex tylko inna nazwa , więc nawet nie wykupiłem bo i tak nie pomoże.
Może są jeszcze jakieś inne badania które mogłyby wykazać bakterie?? W poniedziałek robię posiew wydzieliny z gruczołu. zobacze co bedzie. Zuważyłem , że po nocy prawie wcale nie odczuwam dolegliwości. Normalnie odczuwam ból w kroczu i podczas oddawania moczu piecze mnie cewka moczowa.
To chyba wszystko...