lecze sie od 4 lat
witam! Pisze z Poznania. Lecze sie na to gowno od 4 lat. Przez pierwszy rok jechalem na antybiotykach, co skonczylo sie standardowo - chorowalem na wszystko co sie da. Przez pierwszy rok sprawy z seksem byly gorzej niz koszmarne. Z roku na rok jest BARDZO POWOLI lepiej, ale moja psychika siadła. Totalna depresja, a psycholog stwierdzil, ze nic nie zrobi poki nie wyleczy organu. Zaczalem wiec szukac w necie i tak trafilem tutaj. Zazdroszcze koledze z Kielc. I stad mam konkretne pytanie - bardzo proszę o namiary do SPECJALISTÓW z Poznania. Zmieniłem 4 debilnych urologów. Moze ktos wie, kto w Poznaniu robi te masaże i naświetlanie laserem. A propos usuwania prostaty znalazlem cos takiego
http://www.abmed.pl/lup.html
Ale ta przyjemność kosztuje 9000 zł!!! Wiec nie wchodzi w gre. Też bym to gówno z chęcią usunął, bo boli jak franca cały dzień - trudno usiedzieć w pracy, a i z seksem nie najlepiej. Ponawiam wiec prosba - blagam o namiary do doskonalych lekarzy z Poznania i okolic. Troche sie pocieszylem wchodzac tutaj, ze nie jestem jedynym 24 latkiem chorym na ten styf. A magisterke tez ledwo obronilem przez chorobe.
Co do lekow. Czy ktos testowal Ginjal? Bo ja sie chyba od niego uzaleznilem? Jak go nie biorę to zdycham