• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zaburzenia potencji po Covid/Szczepieniach

Fal

Active member
Zgadza się. Ja ekserymentowałem z tym i poprawiło mi to erekcja ale nie zlikwidowało braku pożądania i osłabionego czucia orgazmu.
Pomaga ale finalnie nie rozwiązało moich problemów. Może za jakiś czas znowu spróbuję pobrać tadalafil przez kilka miesięcy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Fal

Active member
Nie :/
Aczkolwiek to że mi nie pomogło, nie znaczy że Tobie nie pomoże...
Póki co jedynie przez kilka dni biorąc antybiotyki na h.pylori miałem 100% remisji na kilka dni. Potem kontynuowałem branis antybole ale efekt zanikł. Tak czy siak pamiętajac tamto wydarzenie, wierzę że jest szansa na całkowite wyleczenie.

Motyliszek

New member
@Fal potwierdzam, sam Tadalafil nie przywróci libido. Wręcz przeciwnie, on potrzebuje podniecenia do działania. Dlatego lekarz przepisał mi Clostilbegyt na testosteron, bo podobno tylko w parze zadziała. I owszem, działa. Ale to nie jest trwałe i czuję, że to leki pomagają, że ja sam bez nich jestem bezradny. Co ciekawe, w takim słabszym okresie raz miałem niewiarygodnie wysokie libido jeszcze przed przyjmowaniem leków. Pamiętam to, ale nie potrafię sobie przypomnieć okoliczności. Byłem wtedy zachwycony, że wróciło zdrowie. Ale to już się nie powtórzyło. Po tych lekach nigdy efekt nie jest tak imponujący.

Zapomniałem też dodać, że lipidogram również u mnie OK.

Do góry