• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zaburzenia potencji po Covid/Szczepieniach

enzo

New member
Nie wiem jak u mnie to wytłumaczyć bo ja mam podobne objawy ale zaczęły się dużo wcześniej przed pandemią. W okresie szkolnym był problem bo przez erekcję czasem nie mogłem wstać i jej opanować. Potem samoistnie to minęło, podczas seksu mam tylko czasem krótkie momenty bardzo silnego podniecenia ale to wszystko jest mechaniczne, nie takie jak kiedyś że właśnie z głowy idzie taki mocny sygnał. Jestem taki jakby obojętny na kobiety na ulicy.
Będę starał się sprawdzać wszystkie tropy po kolei ale jest to trudne bo lekarze robią problemy robiąc z człowieka idiotę a czasem potrzebny jest jakiś lek czy szersze badania żeby sprawdzić czy to tutaj coś się dzieje.
Szczerze mówiąc mam niskie nadzieje na ogarnięcie tego tematu, jest to problem olewany medycznie i społecznie. Większość lekarz przypisze sildenafil albo tadalafil i powie żeby się nie stresować. Człowiek z takimi problemami powinien być kompleksowo przebadany w każdym aspekcie.

Fal

Member
A miałeś wcześniej jakieś zakażenie dróg moczowych czy tamtych rejonów?
Koronawirusy to też nie jest coś nowego. Ten jest nowy, inny, bo pochodzi z laboratorium ale inne może też mogą powodować takie powikłania... Jak nie hormony to krążenie/prostata myślę...

enzo

New member
Nie miałem takich rzeczy. Jedynie z hormonów mam troche niski wolny test i wysoką prolaktynę ale jedno i drugie mieści się w widełkach.

Fal

Member
@enzo jeżeli mieszczą się w widełkach to raczej nie tutaj bym szukał problemu. Mam kilka osób którzy eksperymentowali z wejściem na bombe, mimo testosteronu w normie i nic im to nie dało... Na prolke są tabsy, możesz spróbwać ale jeżeli też jest w normie to nie liczyłbym na cud...

son339

Member
Mysle ze enzo z ta dopamina ma duzo racji tylko jak to sprawdzic, jak zbadac dopamine..Stosowalem liedys suolemebt L-dopa ale mialem po tym tylko mdlosci nic wiecej:)

Fal

Member
Ja nadal obstawiam przy sprawach krążeniowych...
Kiedyś na erekcję wzrokową penis stawał tak, że dotykał brzucha, kąt 180 stopni.
Teraz jak wywołam erekcję ręką to stoi tak na 120 stopni, nie dotyka brzucha.
U mnie covid/szczepienia coś ewidentnie zjebały. Nie wiem czy to tylko jakiś problem z prostatą (np. obrzęk) czy faktycznie te mikroskrzepy, ciężko to zdiagnozować, zresztą tak samo jak tą dopaminę...
Tak jak wspomniałem wcześniej, ten protokół pomógł mi już w kilku aspektach zdrowotnych mam nadzieje, że pomoże i z tym...
Wogóle nie licząc tego libido to czuje się 100% zdrowy, forma fizyczna i psychiczna lepsza niż w wieku 18 lat.