• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zaburzenia potencji po Covid/Szczepieniach

enzo

New member
Nie wiem jak u mnie to wytłumaczyć bo ja mam podobne objawy ale zaczęły się dużo wcześniej przed pandemią. W okresie szkolnym był problem bo przez erekcję czasem nie mogłem wstać i jej opanować. Potem samoistnie to minęło, podczas seksu mam tylko czasem krótkie momenty bardzo silnego podniecenia ale to wszystko jest mechaniczne, nie takie jak kiedyś że właśnie z głowy idzie taki mocny sygnał. Jestem taki jakby obojętny na kobiety na ulicy.
Będę starał się sprawdzać wszystkie tropy po kolei ale jest to trudne bo lekarze robią problemy robiąc z człowieka idiotę a czasem potrzebny jest jakiś lek czy szersze badania żeby sprawdzić czy to tutaj coś się dzieje.
Szczerze mówiąc mam niskie nadzieje na ogarnięcie tego tematu, jest to problem olewany medycznie i społecznie. Większość lekarz przypisze sildenafil albo tadalafil i powie żeby się nie stresować. Człowiek z takimi problemami powinien być kompleksowo przebadany w każdym aspekcie.

Fal

Member
A miałeś wcześniej jakieś zakażenie dróg moczowych czy tamtych rejonów?
Koronawirusy to też nie jest coś nowego. Ten jest nowy, inny, bo pochodzi z laboratorium ale inne może też mogą powodować takie powikłania... Jak nie hormony to krążenie/prostata myślę...

enzo

New member
Nie miałem takich rzeczy. Jedynie z hormonów mam troche niski wolny test i wysoką prolaktynę ale jedno i drugie mieści się w widełkach.

Fal

Member
@enzo jeżeli mieszczą się w widełkach to raczej nie tutaj bym szukał problemu. Mam kilka osób którzy eksperymentowali z wejściem na bombe, mimo testosteronu w normie i nic im to nie dało... Na prolke są tabsy, możesz spróbwać ale jeżeli też jest w normie to nie liczyłbym na cud...