Już nie ma. Ponoć zginął wraz z całą rodziną w "pożarze domu". W Rosji co rusz wypadki dziwne się zdarzają.Jest ruski lekarz co to wykonuje więc taka praktyka funkcjonuje. Czy to dobre? Nie wiem. Mialem problemy z pw na poczatku a teraz ciupie tyle ile chce. 1. Wyrozumiała partnerka i 2. Trening. 3. Czas.
Spróbuj bezinwazyjnie - zacznij trzymać stale zsunięty napletek. Główka penisa się trochę zahartuje i powinno to skutkować w dłuższej perspektywie ułatwieniem w przedłużeniu stosunku.Szkoda, że na forum nie ma nikogo, kto zdecydował się na kwas/denerwację i mógłby się podzielić swoim doświadczeniem/wiedzą.
Z tego co wiem to ten ruski lekarz zginął w pożarze, oczywiście jeśli mówimy o tym samym. Nie pamiętam nazwiska, ale dosyć popularny był.Jest ruski lekarz co to wykonuje więc taka praktyka funkcjonuje. Czy to dobre? Nie wiem. Mialem problemy z pw na poczatku a teraz ciupie tyle ile chce. 1. Wyrozumiała partnerka i 2. Trening. 3. Czas.
Głupoty gadasz , obrzezani też mają PW, to kładzie twoja teorię. Co nie zmienia faktu że trzeba wszystkiego próbować.Spróbuj bezinwazyjnie - zacznij trzymać stale zsunięty napletek. Główka penisa się trochę zahartuje i powinno to skutkować w dłuższej perspektywie ułatwieniem w przedłużeniu stosunku.