Cześć, dopiero co tutaj się rozpisałem: http://meskiezdrowie.pl/miesnie-dna-miednicy-objawy-14-7538.html#post56572
Witam też szukam takich urządzeń. Może masz jakiś link do sklepów? Albo zdjęcie tych urządzeń, parametry. Na pewno ogrzewanie pomaga w tym schorzeniu i to bardzo. Ja kupiłem sobie zwykły koc elektryczny i w nocy na nim leżę. Jak dobrze mam ogrzane plecy nogi i zadek to po kilku dniach takiego grzania czuję znaczną poprawę.czy ktoś z wyleczonych kto stosował podgrzewanie prostaty przezodbytnicze, np. protermic lub amerykańskie, lub inne, może mi odsprzedać urządzenie? proszę o informację na priv.
W tym schorzeniu ciepło pomaga czy to będzie elektryczny koc, gorąca kąpiel, lampa nie ma znaczenia. Antybiotyki to nie są pseudometody leczenie to jest prawdziwe leczenie. Wymazy z prostaty to podstawa. I na ich podstawie celowane antybiotyki. Jak ktoś ma bakteryjne zapalenie żadna magiczna lampa mu nie pomoże. Najpierw antybiotykoterapia długie miesiące potem jak nie będzie bakterii można stosować inne metody. Nie wiem z jakimi urologami rozmawiałeś ale wprowadzasz w błąd. A poza tym gdyby taka lampa była tak skuteczną to by ją nadal produkowano. Jakieś mityczne urządzenie którego niemożna kupić bo jest takie zajebiste..heh.To jakaś pomyłka ja też stosowałem poduszkę elektryczną, nie przyniosła żadnego efektu, raczej pogorszenie, na początku w trakcie tak potem gorzej. Poza tym ja chcę mieć dzieci podgrzewanie jąder powoduje możliwość niepłodności. Producent tej lampy którą tu wszyscy krytykują produkuje to urządzenie nazywa się protermic2, niestety nie jest w polsce dostępne, znalazłem odpowiednik amerykański ale firma upadła w 1990 i nie produkuje więcej tego typu urządzeń. Mnie chyba się udało, jestem na etapie kupna używanego w Polsce. Teraz mogę polecać bo już prawie kupiłem, nie mam konkurencji. Jak lekarz poinformował mnie i pokazał mi fantastyczne urządzenie postanowiłem zdobyć. Nie obciąża organizmu antybiotykami, inne pseudo metody leczenia ZGK, badania posiewu nasienia, badanie posiewu wymazu, które do niczego nie służy.
Najlepiej o tym porozmawiajcie z lekarzami urologami, według mnie znają to, ja rozmawiałem z 2 lekarzami, każdy to zna.
Zarejestrowałem się tu by kupić Protermic2, to byłe sugestia firmy Silmed by poszukiwać na rynku wtórnym, ponieważ mają umowę na wyłączność.W tym schorzeniu ciepło pomaga czy to będzie elektryczny koc, gorąca kąpiel, lampa nie ma znaczenia. Antybiotyki to nie są pseudometody leczenie to jest prawdziwe leczenie. Wymazy z prostaty to podstawa. I na ich podstawie celowane antybiotyki. Jak ktoś ma bakteryjne zapalenie żadna magiczna lampa mu nie pomoże. Najpierw antybiotykoterapia długie miesiące potem jak nie będzie bakterii można stosować inne metody. Nie wiem z jakimi urologami rozmawiałeś ale wprowadzasz w błąd. A poza tym gdyby taka lampa była tak skuteczną to by ją nadal produkowano. Jakieś mityczne urządzenie którego niemożna kupić bo jest takie zajebiste..heh.
Protermic to lampa ?, a nie przypadkiem aplikator per rectum do podgrzewania prostaty? wackepr na jakiej zasadzie te urzadzenie jest sprzedwane w usa i norwegii nigdzie nie ma o nim informacji, nie boisz sie, ze wydasz tyle pieniedzy na kota w worku? Czy kogoś wyleczył lightmed i ten protermic? Są jakieś wiarygidne informacje?
Przepisał na 3 miesiące levoxe i na 3 tygodnie Adamtam. Nie pomogło nic