ee niewiem, mozliwe, no ale mi mowil ze samo wszytsko wyjdzie a moczylem z 14 dni. teraz smaruje jakąś maścią i niewiem no. moglo by juz sie to wygoic !
Te zgrubienia, to resztki martwych tkanek - zostaną wypłukane z limfą w ciągu kilku miesięcy. Także spokojnie.
Jeśli chodzi o wrażenia, ja jestem prawie 3 miesiące po obrzezaniu i masturbacja i seks po prostu bajka - wreszcie bez napleta - a dodam, że nie miałem stulejki - minimalnie za krótkie wędzidełko.
Miałem robione częściowe obrzezanie i teraz da rade podczas wzwodu zsunąć napletek za żołądź, tylko że strasznie mnie ciśnie w miejscu, w którym było szycie. O co tu chodzi? Mam iść z tym do lekarza?
Jestem 3 tygodnie po zabiegu
ja jeszcze nawet napletka nie moge nałozyc na zoładz bo mi zjezdza przez lekki obrzęk. A miesiąc po zabiegu masturbacja i sex sprawialy ci tez taka rozkosz?? jak te resztki tkanek niby wypłyną? pod skórą są przeciez
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.