bezczel napisał:Eeeee, wcale nie jest tak. Jak by wtedy wyglądał sex w prezerwatywie? W niej też by się ruszał w sposób jaki opisałeś? W taki przypadku prezerwatywa by pękła albo się w końcu zsunęła.
bezczel napisał:Nieobrzezanym. Jeżeli twierdzisz że "naturalny" penis przesuwa się podczas stosunku w napletku to jak wyglądało by coś takiego w prezerwatywie? Też przesuwał by się w przedstawiony przez Ciebie sposób, tyle że jeszcze dodatkowo w gumie?
P.S. To luźna gadka i nie upieram się że mam rację ani nie neguję tego co piszesz. Tylko przedstawiam swoje spostrzeżenia i przemyślenia. Ciekawi mnie swoją drogą jak by opisał to lekarz...
Dokładnie!kolokolo napisał:tak to jest, ze na pewno ci sie nie zsunie z powodu nachodzacego napleta na zoladz bo go nie masz
alvarius napisał:Jeszcze raz ja. Niedługo się wybieram na kontrolę. Więc tak, w czasie wzwodu napletek da się już wsunąć na żołądź całkiem swobodnie i nic nie piecze, czuję tylko, że minimalnie jest wąski, ale nic więcej. Natomiast jak chcę zaciągnąć cały naplet jak najdalej od żołędzia to czuję jak miejsce blizny trochę przyprawia mnie o ból. Co o tym powiecie?
alvarius napisał:Jeszcze raz ja. Niedługo się wybieram na kontrolę. Więc tak, w czasie wzwodu napletek da się już wsunąć na żołądź całkiem swobodnie i nic nie piecze, czuję tylko, że minimalnie jest wąski, ale nic więcej. Natomiast jak chcę zaciągnąć cały naplet jak najdalej od żołędzia to czuję jak miejsce blizny trochę przyprawia mnie o ból. Co o tym powiecie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Jakie witaminy na sprawność? | Zaburzenia erekcji | 2 | |
R | Sprawność seksualna po obrzezaniu | Po zabiegu obrzezania | 15 | |
H | Po zabiegu obrzezania od lipca | Po zabiegu obrzezania | 8 | |
X | 8 dni po zabiegu | Stulejka | 9 | |
A | Oponka 10 dni po zabiegu. | Obrzezanie | 2 |