Cześć, mam 24 lata i mam trudny temat, który nie daje mi spokoju, a mianowicie wstydzę się swojego penisa, na każdym kroku i wszędzie nawet na siłowni gdzie wszyscy myją się nago mam wrażenie, że jest coś z nim nie tak przynajmniej raz w życiu jedna osoba, która mnie zobaczyła ukradkiem puściła różne komentarze. Nie wiem czy jest normalnie wykształcony czy główka jest w porządku- to mnie najbardziej martwi czy nie jest za mały, czy jak staje to czy powinien się napletek całkowicie zsunąć nic mnie nie boli, i nie przeszkadza, ale czy to normalnie wygląda, czy rozmiar jest w porządku, boje się pójść dalej z dziewczyną bo gdy do czegoś dochodzi zmywam się, wnet całkowicie ją stracę, bo boję się odrzucenia, i nie mam wiedzy tak samo nie wiem jak jaką miałbym kupić prezerwatywę bo słyszałem, że są różne możecie myśleć różne rzeczy, że prawiczek i z skąd się urwałem, ale trudno proszę o jakieś nie wiem komentarze odpowiedzi wyczerpujące obojętnie jakie dobre czy złe byle bym miał jakieś potwierdzenie .Nie wiem jak wysłać zdjęcia proszę o jakieś info