Przepraszam że możę tak zamule ale nie dawno mierzyłem swojego człownka i miałem 14 cm potem 13,50 ... ale z czasem dojdzie do 15(jak stoi) bo ja leży to jest to już wogóle nie Ciekawie mierzy w tedy 4-5 cm. i jeszcze naskórek mi nie schodzi z napletka...
Zakochałem się ona we mnie też i to bardzo bo wiem od jej koleżanke to..
ja myślałem że mam bardzo małego bałem się lekarza i bałem się znią dalej spotykać ... Już nawet na myśl mi nachodziły samobójcze myśli..
Zastanawiam się jak popełnić samobójstwo.. aż wreście wpadłem na pomysł żeby troszke w necie poszperaći znalałem was. Napisze że to co tu odczytałem zmieniło moje życie.. Stałem się odważniejszy.. jestem gotowy żeby Z"moją" panią być do końca.. Przez całe życie trzymałem się z dystansem od dziewczyn bo "myślałem" że nie wystarcze kobiecie..
Bałem się zakochać... aż wreście się sto stało..
Zostało mi jeszcze tylko pójście do lekarza to co napisałem w poście wyżej.. Jutro jest ten dzień i wreście się odważe ..!
Uświadomiłem sobie jedno i to wam napewno też pomożę " ŻYCIE JEST JEDNO I STARAJ SIĘ Z NIEGO WYNIEŚĆ JAK NAJWIĘCEJ "
BARDZO WAM DZIĘKUJE NAPRAWDE NIE WIECIE JAK WY POMOGACIE LUDZIOM TAKIM FORUM I TAKIMI POSTAMI ........
Nie wiem jak wam się odwdzięczyć ..
Tylko teraz dziękować bogu za to że mnie nakierował na taki plan żeby zajrzeć do was.. bo możę teraz bym spał...