Co ty wygadujesz ? Obrzezanie swietnie z tego leczy. Nie ma sposobu zeby tak o nadwrazliwosc odpuscila sobie sama z siebie bez hartowania zoledzi.Na początku najlepiej szczerze z nim porozmawiać, bo jak chodzi o nadwrażliwość, która go psychicznie i fizycznie męczy, to obrzezanie może być gwoździem do trumny.
W dalszym ciągu sie z tobą nie zgadzam.Jeżeli osoba ma jakąś traumę związaną z tą nadwrażliwością, która powoduje silny lęk, to to obrzezanie za wiele tu nie pomoże. Dlatego właśnie nadmieniłem, by pogadała z nim na początku czy to w tym jest problem. Inaczej rzucasz chłopa na głęboką wodę i to się może skończyć źle.
E tam. Moze seksuolog cos wymysli dobrego. W koncu lekarz.a ja kompletnie zgłupiałam…
To kogo lepiej wybrać? Psychiatrę?Nie każdy seksuolog jest lekarzem. Może być lekarzem (z główną specjalizacją z interny, ginekologii lub psychiatrii), ale może być również psychologiem. Obaj posiadają prawo do wykonywania zawodu nadane przez Polskie Towarzystwo Seksuologiczne, ale mają różne kompetencje i możliwości. Warto o tym pamiętać wybierając seksuologa
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Problem z erekcją 18 lat | Zaburzenia erekcji | 6 | |
P | Problem ze wzwodem w pozycji na jeźdźca | Zaburzenia erekcji | 3 | |
P | Problem z wytryskiem | Stulejka | 19 | |
F | Mam problem ze stulejką | Stulejka | 4 | |
@ | Mam problem z żołędziem penisa | Inne | 4 |