OstryCieńMgły1337
Active member
17ty, ale nie wiem która godzinaKiedy masz termin?
17ty, ale nie wiem która godzinaKiedy masz termin?
Ja dostałem SMS z konkretną godziną na 24ty. Podziel się później co i jak - może zdążę zrezygnować)))17ty, ale nie wiem która godzina
Myślę że dałoby radę. Nie wiem czy można auto prowadzić po takim znieczuleniu. Wiesz, najlepiej to by było mieć kogoś z rodziny lub znajomego kto Cię przywiezie i odwiezie. Na drugim miejscu stawiam transport publiczny tj. pociąg, którymi nie lubię jeździć, ale w razie czego jest przecież toaleta można pójść, usiąść samemu, obejrzeć sprawdzić opatrunek itp. a nawet w razie czego go zmienić (ja na sam zabieg wziąłem w plecak gazę, bandaż i octenisept - dla pewności że jakby się coś w drodze powrotnej rozwaliło to mam zabezpieczenie), ale nie było takiej potrzeby. A na trzecim miejscu postawiłbym kierowanie na własną rękę samemu - ja z mojego doświadczenia byłbym bez problemu w stanie to zrobić patrząc z dzisiejszej perspektywy, ale wtedy nie mogłem tego wiedzieć, a po drugie nie jestem w stanie reczyc za innych jak się będą czuli po zabieguA prowadzenie auta po operacji? Mam 2h drogi?
A Ty gdzie robisz?Ok. Będę napolegał na miejscowym
U TondelaA Ty gdzie robisz?
To się odmienia Tondela czy Tondla xDDD?U Tondela
Low and loose na low and tightPrzede mną tez zabieg obrzezania (jeszcze bez terminu), i raczej tez skłaniałbym się do tight niż do loose, ale jestem ciekaw różnic właśnie, jak koledzy piszą wyżej (skora bardziej naciagnieta itp). Zastanawiam się również czy high czy low. Jak to jest u Ciebie dokładnie?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Zabieg obrzezania, a raczej jego poprawka po 5 latach w Niemczech | Po zabiegu obrzezania | 2 | |
T | Poprawka obrzezania | Obrzezanie | 4 | |
A | Poprawka obrzezania | Obrzezanie | 22 | |
A | Poprawka obrzezania, 2 dzień po zabiegu | Obrzezanie | 22 | |
O | Poprawka obrzezania | Obrzezanie | 8 |