Ja również muszę ponownie poddać się zabiegowi, u Ciebie wyglada to teraz świetnie. Mam tylko prośbę, czy możesz podesłać zdjęcie od strony wędzidełka?
Nie ma problemu. Wygląda to w miarę ok jak na spodnią część. Umówiony jestem jeszcze na laserowe usunięcie pozostałości po wędzidełku oraz poprawy wyglądu od spodniej części.
No wlasnie u mnie wszystko jest super poza tym ze w miejscu wedzidelka jest dosc gruba blizna i brakuje doslownie 0.5cm bo podczas pelnego wzwodu ciagnie niestety - nie boli ale czuc strasznie mocno napieta skore.
W porównaniu do seksu z napletkiem są diametralnie różne, nie gorsze, żeby nie było. Są inne. W trakcie co prawda odczuć jest mniej i konieczna jest mocniejsza stymulacja, ale koniec jest o niebo lepszy, bo długo narasta, a orgazm jest silniejszy. Podejrzewam, że w przypadku takiego obrzezania, im jest ciaśniej, tym lepiej.
Nauczyłem się już korzystać z niego tak, by było dobrze, choć początki były trudne i nie owijając w bawełnę - ciało z bodźcami, które były inne niż te, które znało, bywało, że odmawiało posłuszeństwa. To zniknęło, po procesie adaptacji.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.