• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Ponowne obrzezanie-wywołanie wzwodu

REobrzezany

New member
Wcześniej miałem częściowe, teraz chce całkowite wysokie, lekarz mówił że musi wywołać wzwód, żeby zobaczyć ile może uciąć.

Lubelski

Active member
Sam wywołaj...i zrób zdjęcia dla lekarza ja, tak zrobiłem👍a ile minęło od zabiegu ?...może spytaj czy da się uratować napletka i tylko korektę zrobić by go spłaszczyć...bo pewnie masz tą tzw, oponkę na napletku?

REobrzezany

New member
wole całkowite obrzezanie, nie - powiedział że to on wywołuje przed żeby zobaczyć ile może ciąć, dlatego pytam czy ktoś już tak miał....
Jak wygląda takie "wywołanie" ?

Arek a

Well-known member
Chodzi po prostu o to, że lekarz daje Ci mały, praktycznie bezbolesny zastrzyk cienką igiełką z boku penisa. Po paru minutach masz pełny wzwód, a lekarz może spokojnie wymierzyć i narysować markerem dokładną linię cięcia. Dzięki temu ma pewność, że po wygojeniu nie zabraknie Ci skóry podczas erekcji i nic nie będzie Cię bolało ani ciągnęło. Czasami zamiast zastrzyku robi się to już po znieczuleniu, podając sól fizjologiczną, albo po prostu mocno naciąga skórę dłonią, żeby sprawdzić jej zapas.

Mateusz98X

Active member
W Polsce nie słyszałem, żeby wiele klinik tak robiło, choć być może gdzieś już się to pojawia. Zazwyczaj lekarz ocenia ilość skóry na postawie badania i swojego doświadczenia. W większości przypadków daje to dobre efekty, choć nie koniecznie musi tak być.

Dlatego słyszałem, że niektóre miejsca, zwłaszcza jeśli zależy nam na konkretnym, idealnym wyniku wizualnym, mają taką konsultację przed samym zabiegiem. Nie online, nie 5 minut przed zabiegiem na szybko. Słyszałem, że za granicą, chyba w Holandii coś takiego występowało. Była długa konsultacja, około godzinna. Był wywołany wzwód zastrzykiem, potem było liczone, zaznaczane markerem ile można wyciąć. Lekarz też wykonywał zdjęcia, dokumentację jak ma przebiegać zabieg. Raczej nie słyszałem o tym, żeby wywoływać wzwód masażem prostaty. Sam nie miałem obrzezania, ale rozmawiam z wieloma osobami po i stąd kojarzę takie konsultacje.

A z ciekawości co to za lekarz/klinika?

Lubelski

Active member
Masaż prostaty tylko uważaj bo, może ci się spodobać 😆znam pewną nielegalną substancje co po niej każdemu stanie a kobiety, łapią w sekunde chcice po zażyciu🙂kiedyś był legalny...sztuka 60zł może ci stać sztywno 30minut do godziny nawet...ludzie to kupują przedewszystkim do sexsu by mieć sztos doznania...jak ktoś ma słabą psychikę to może się mocno uzależnić