Czyli na poprawkę się wg Was nie zanosi ?Pozatym spuchnięciem napletka wewn na prawde jest elegancko. Szycie ładne, blizna cienka, dużo wewn napletka zostawione
Ogólnie jest spoko tylko troszkę wygląda na spuchniętego w spoczynku i to mnie martwi .Tego nikt nie wie. Pozatym to tylko kosmetyka wiec duzo zalezy od Ciebie ale jakbys sie mial wybierac to ja bym poczekał conajmniej do 8 miechow po zabiegu.
Yyy jak rozciąga? Jak ręką rozciągnę to takJakosc blizny bardzo dobra. W wzwodzie ci sie rozciaga ten napletek ? Czy zostaje taka fałdka.
Tzn jak puszczę to zostaje fałdka niestetyYyy jak rozciąga? Jak ręką rozciągnę to tak
Wiesz co - powiem tak - jestem wykształconym spokojnym człowiekiem, który trafił na to forum z tym samym problemem co reszta, i od czasu do czasu staram się coś konstruktywnego pisać ludziom w oparciu o swoje doświadczenia, jednocześnie też siłą rzeczy obserwuje wpisy innych -przyznam, że no nie wytrzymałem bo... jesteś strasznie irytujący, Twoje wpisy są wszystkie że jest super (choć czasem jest odwrotnie) albo ...nie odnoszą się do meritum...pomyśl trochę nim coś piszeszFajny kutaz XDDD
Dobrze, że zaznaczyłeś, że jesteś wykształcony. Ja podchodzę do tego na luzie stąd może wyglądać, że mi to lata ale tak nie jest. Ja jestem z tych osób co otrzymały tutaj pomoc, teraz jest już bardzo dobrze ale na forum zostałem bo lubię poczytać czy dowiedzieć się czegoś nowego.Wiesz co - powiem tak - jestem wykształconym spokojnym człowiekiem, który trafił na to forum z tym samym problemem co reszta, i od czasu do czasu staram się coś konstruktywnego pisać ludziom w oparciu o swoje doświadczenia, jednocześnie też siłą rzeczy obserwuje wpisy innych -przyznam, że no nie wytrzymałem bo... jesteś strasznie irytujący, Twoje wpisy są wszystkie że jest super (choć czasem jest odwrotnie) albo ...nie odnoszą się do meritum...pomyśl trochę nim coś piszesz