Może się to jeszcze zmieni trochę.... Czy raczej nie ma szans?Tak. Da sie. Musisz zrobic obrzezanie całkowite. A tak na powaznie to zostaw to i nie zwracaj uwagi na to.
Może się to jeszcze zmieni trochę.... Czy raczej nie ma szans?Tak. Da sie. Musisz zrobic obrzezanie całkowite. A tak na powaznie to zostaw to i nie zwracaj uwagi na to.
Haha , ja taki pewny nie jestem xd jeszcze martwi mnie ta opuchlizna.Sądzę, że Johnny Sins zazdrości no a tak serio co tu dużo mówić, od początku było widać, że będzie idealnie. Oby każdemu tak wychodziło gratulacje!!
Ok może racja, sorryCichy z tym idealnie to troche cie ponioslo. Jest ok. Oby to spuchniecie w spoczynku troche sie wygladzilo i bedzie git.
Ale gdzie jest ciasno,?Szycie ładne ale wydaje mi się że jest tam ciasnawo przed nim w obwodzie i stąd pompuje wewn napletek. Ale na pocieszenie to byl taki uzytownik ze kazdy myslal ze oponka zostanie a jednak sie szycie rozciaglo a oponka wchlonela po 7-8 miesiacach.
A czy w tym momencie mogę jeszcze coś z tym zrobić ? Wg mnie ciasno nie jest .Na 6 zdjęciu wygląda jakby delikatnie było ciaśniej w obwodzie pod linią szycia. @kaloryfer! Opuchnięte. Widać że wewn napletek troche spompowany.
Ale ogólnie nie jest źle?Nic nie zrobisz. Samo jedynie moze sie poprawic po czasie. Napletek jeszcze zflaczeje bo keratynizuje i powinno sie dużo przerównać ; )