No rzeczywiście pederasto jesteś upośledzony bo ja żadnym Damianem nie jestem ani się nie tytułuje dzban... Z forum nie uciekniesz bo jedyne pewnie co ci w życiu zostało to pisanie tutaj wysrywow wyssanych z palca i trolling
10 dni temu zakończyłem 10 dniowa kurację antybiotykiem lewoxa na prostatę 1x 500mg na dobę
Dwa dni temu pojawiły się drętwienie, skurcze, ból i mrowienie w dłoniach, ból ramion pykanie plus mrowienie twarzy. Oraz jakby spowonienie myślowe lub lekka dezorientacja.
Dodatkowo podczas brania antybiotyku skręciłem kolano i brałem też nimesil 2x dziennie na ból.
W przyszły czwartek mam mieć operacje na kolano naprawa więzadeł i łąkotki w znieczulenie do kręgosłupa.
Czy znieczulenie moze pogorszyc moją sytuację?
Jak sobie pomóc czy to wszystko przejdzie.
Gdybym znal wcześniej działanie tego antybiotyku napewno bym go sobie nie zaaplikował.
Na pewno trzeba to zgłosić lekarzowi. A czy zaszkodzi czy się cofnie? Nikt tu Ci takiej odpowiedzi nie powinien nawet udzielać. Kto wierzący może się jedynie w Twojej intencji pomodlić
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.