• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Oddawanie moczu po zabiegu

theone1

New member
Panowie pytanie czy jak po 7 dniach od zabiegu nadal będzie mi się na opatrunku w jednym miejscu troszkę krwi pokazywać to można się normalnie kąpać? Lekarz pozwolił moczyć to miejsce dopiero po 7 dniach

Tubylec

New member
Ja tam od drugiego dnia juz moglem brac prysznic. Obmyc szarym mydlem oplukac osuszyc gaza. Od 4 wieczorem leze troche bez opatrunku niech obsycha ogladajac film. Teraz 11 dzien strupki sie robia blizna zrasta oponka zeszla . Jedynie nad ranem codzien sie budze z erekcja bo szczypie cos tam. A tak to luz.

theone1

New member
Ja tam od drugiego dnia juz moglem brac prysznic. Obmyc szarym mydlem oplukac osuszyc gaza. Od 4 wieczorem leze troche bez opatrunku niech obsycha ogladajac film. Teraz 11 dzien strupki sie robia blizna zrasta oponka zeszla . Jedynie nad ranem codzien sie budze z erekcja bo szczypie cos tam. A tak to luz.
U mnie od dołu też się strupki robią tam gdzie wędzidełko było ale nawet jak to porządnie zmocze octeniseptem to odrywają się z gazą mam wrażenie i nie wiem jaki patent na to znaleźć a bez opatrunku funkcjonować sobie nie wyobrażam oprócz jakiegoś poleżenia kilka godzin w ciągu dnia, w miejscu gdzie są zszywki nie mam zastrzeżeń bo wygląda idealnie moim zdaniem

Tubylec

New member
Ja uzywam microdacin bo niby lepszy jak sie poczyta i nie szczypie ,przez tydzien mialem masc mupirox teraz tylko alantan na lepek i git

theone1

New member
Siedzę bez opatrunku, krwi brak ale od spodu przy wędzidełku ta ranka jest taka klejąca jakby jak dotknie jajek i nie chce to zasychać, jest się czym stresować?