• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

ks4s

Member
Albo poprawka w cięciu skalpelem albo korekcja laserowa wędzidełka - te opcje należy rozważyć, w każdym razie można coś z tym zrobić.

Krystiankendroj

Active member
Ja nieiwem co ty chcesz od tego , normalnie zrobione , bez przesady , ja mam całego ptaka jak od rzeźnika a tutaj normalnie zrobione
Szukasz dziury w całym jakbyś miał z nim paradować po ulicy

Wracam już nie w temacie estetyki ale innym mianowicie ponad rok po plastyce po sikaniu kapie mi z ptaka po gaciach mimo wytarcia papierem itd miał ktoś podobnie ? Nie jakoś bardzo ale jest to irytujące

Tak wygląda dziś w spoczynku
Ale to też zależy jak bardzo jest skurczony , w różnych stanach wygląda różnie
Wydaje mi się że to przez to zagłębienie mam problem po sikaniu

Ostatnia edycja:

olekf646

Well-known member
No laserem wygładzi ci te 3 grudeczki, na pewno się da to poprawić,a cieknie ci jak? Po obrzezaniu się to pojawilo czy jak? Wcześniej nie ciekło? Te grudki raczej nie mają wpływu na ciekniecie moczu, bo cewkę masz wyżej, więc to kosmetyka, był tu gość któremu zniekształciłi żołędzia przy usuwaniu grudek perlistych, więc te twoje się pewnie da wygładzić laserem żeby było gładko, to jest tak mikro że to pewnie jeden zabieg,a o to ciekniecie moczu można popytać Chomicz, też

Ostatnia edycja:
Tymi grudkami aż tak się nie przejmuję chodzi mi że idę do kibla i sikam , ptak otrzepany wkładam do gaci a tam nagle trochę wycieka i jest plama może to wgl nie związane z zabiegiem , przed usunięciem wędzidełka często miałem podwójny strumień

PS : Tu nie było obrzezania , plastyka wędzidełka
Poza tym zauważ że szycie było aż do samej cewki i skóra jest przeciągana z jednej strony do styku z cewką więc istnieje prawdopodobieństwo że to od zabiegu , wcześciej aż tak nie zwracałem uwagi na to bo prawdopodobnie występowało rzadziej

Ostatnia edycja: