• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Moja aktualna sytuacja i to co będzie po zabiegu.

Pesto

New member
Trzeba stosować się do zaleceń ale z mózgiem. Odpowiadałem już w temacie higieny, miałem nie myć wodą to nie myłem. Higiena była zachowana super, bo skórę naciągałem, dezynfekowałem, wycierałem do sucha i kładłem maść wg. zaleceń. Nie rozumiem jak mogłeś nie odciągać skóry i doprowadzić do tego stanu. Wzwód normalnie w drugim tygodniu ze szwami bo chciałem zobaczyć jak to wygląda, w 3 tyg zdjąłem szwy, na wizycie po miesiącu powiedziałem że odstawiłem octanisept i opatrunki i dr Chomicz powiedziała, że bardzo dobrze zrobiłem.

Ja bym przyspieszał wizytę i najlepiej zrobił ją na żywo bo to trzeba obejrzeć i ratować.

GallAnonimPL

Active member
Wytarłem te okolice napletka wewnętrznego bardziej.
Ciężko ten syf schodzi, ale powoli schodzi.
Chyba to tylko powierzchowna ranka.

Najwyzej pozniej wezme kubek letniej wody, trochę pooblewam kutasa

No a ta opuchlizna od strony wędzidełka ... No ona nie boli, i jest taka glutowata, jakby tam woda siedziała.

Nic w tej okoliy nie boli tylko ranka szczypie. Nie naplet tylko ranka.

HappyNewYear

New member
Mój lekarz też mi mówił żeby po 3 dniach normalnie chodzić pod prysznic z ptaszkiem, może żeby nie kierować na ranę wody ale żeby po nim spływała

GallAnonimPL

Active member
@HappyNewYear
W tym rzecz, że mi nie kazała xDD
Boje się robić coś w wbrew lekarzom, bo kiedyś odstawiłem samemu leki przeciwdepresyjne i miałem taki zjazd, że ło matulu.
Ból głowy, wymioty, bezsennosc, drgawki i takie tam ;P Może złe porównanie, bo kutas to nie lek xD
Chociaz niby sperma działa antydepresyjnie xD

No ale dobra umyje go wodą, łatwiej te gówno zejdzie ;p
Może lepiej przefiltrowaną i przegotowaną niż prosto z kranu?

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Nie chce wróżyć ale coś czuję, że od strony spodniej wiele sie nie zmieni :cautious:

Weź najlepiej wode destylowaną i koniecznie jednorazowe rękawiczki i do tego w sterylnym pomieszczeniu, lepiej dmuchać na zimne ;)

GallAnonimPL

Active member
@dieselpower
Czemu ma się nie zmienic?
Czytałem na necie przypadki, że czasami się zdarza nawet do pół roku, że takie coś zanika.
Coś sprawia, że ta "substancja", cokolwiek to jest wpływa tam. Przy scisnieciu mocniej na kilka godzin odpływa.
Czemu wraca to nie wiem. Uj tam najwyzej pójde zeby mi to nacieli czy nakłuli.

Denis98

Active member
Maści i inne pierdoly dajemy na osuszonego penisa, nie mokrego brudnego na którym jest jeszcze warstwa czegoś starego bo w ten sposób robi się zbiór bakterii. Każdy kto tutaj się udziela daje rady ze swojego punktu widzenia. Pani doktor sobie nie obrzezała penisa lecz klientowi, więc każdy z nas ma lepszy punkt odniesienia jak szybciej co na niego działało. Z własnego dis wiem że im mniej specyfików tym lepiej. Po 20 dniach już powinno być wszystko dobrze przy dobrej higienie. Serio.. umów się na kontrolę jeśli chcesz estetycznego penisa. Nie musisz do tej samej ale do kogoś kto również ma pojęcie.