• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Moja aktualna sytuacja i to co będzie po zabiegu.

pierniq

Member
@GallAnonimPL myślę, że niektórzy tutaj mają rację i jesteś trochę nadwrażliwy. Samo to że wrzucasz tutaj zdjęcia codziennie o tym mówi. Może warto trochę mniej o tym myśleć a skupić się na codziennych obowiązkach i może szybciej wszystko zagoi się samo niż od nadmiaru tej dezynfekcji. Pozdrawiam

GallAnonimPL

Active member
Dostałem maść Beloderm. Niby to jest na stan zapalny i opuchlizny.

@pierniq

Mam się dzielić swoim prywatnym życiem xD?
29 mam ;P i jestem gejuchem lololo

No na razie nie pracuje. Jestem w urzędzie pracy zarejestrowany ;P
Wczesniej staż mialem a po stażu od razu pojechalem kutasa zrobić ;P

Czekam aż się kutas bardziej zagoi. Nie chce ryzykować jakimikolwiek komplikacjami i jakąś prace sobie znajde.
W styczniu/lutym nowe karty graficzne wychodzą to trzeba PC'ta kupic ^-^

pierniq

Member
Nikt Cię o to nie prosi. Po prostu patrząc na to jakim językiem operujesz obstawiałem jednak nastolatka. No to w takim razie proponuję znalezienie jakiegoś hobby żeby jednak mniej skupiać się na tym co między nogami. Powodzenia! 🤞

GallAnonimPL

Active member
@pierniq
Co ma język do wieku?
Ludzie starsi ode mnie piszą łamaną polszczyzną i nie stosują reguł ortografii, gramatyki i interpunkcji.
Mam do Ciebie pisać językiem oficjalnym na papierze w 10 egzemplarzach xD?
Przepraszam Jaśnie Panie.

Ja też czasami robię błędy, ale tylko dlatego, że chce szybciej pisać na klawiaturze, a wciskanie co chwile "alt" mnie opóźnia.

Robiłbym coś innego jakbym miał kase np na nowy komputer ;P
A tak to na tym starym gównie mogę jedynie siedziec na forach albo grać w gry sprzed 2010 roku.

btw dostałem kolejne preparaty

Diky 4%
Aescin 20mg
Beloderm
żel silikonowy przeciwbliznowy

Ostatnia edycja:

pierniq

Member
Miałem na myśli to w jaki sposób odpisujesz innym a nie czy robisz przy tym błędy. Z resztą to nieistotne.
Ale jesteś bardzo agresywnie nastawiony tutaj do każdego, radzę zmienić podejście to będzie Ci się łatwiej żyło. W każdym razie nie zamierzam się więcej udzielać przy Twoich tematach. Dużo zdrowia!

GallAnonimPL

Active member
@pierniq
Jestem najbardziej przyjacielską i empatyczną osoba na tej ziemi.
Na wojnie wolałbym zostać zabity niż kogoś skrzywdzić.
Powiedziałem już raz. Jeżeli ktoś mnie obgaduje, dogryza i obraża to nie będę siedział jak leszcz.

CutSZ

New member
Tu chyba nie chodziło o łamaną polszczyznę czy błędy ortograficzne 🙄.

Drogi Gallu.
Zaczynam nie rozumieć jaki był cel założenia tego tematu.
Czy faktycznie relacja z przebiegu rekonwalescencji wraz z prośbą o porady, czy po prostu internetowy notatnik dla samego siebie z możliwością wglądu osób 3cich.

Bardzo dużo piszesz, dajesz szczegółów, sam przyznałeś, że momentami chorobliwie podchodzisz do pewnych spraw niczym hipochondryk, więc przyjmij też to, że adekwatnie więcej komentarzy, porad, sugestii i uwag ludzie będą kierować. Zapraszasz nas do swojego prywatnego kawałka, po czym w dość niemiły sposób komentujesz komentarze innych. Nawet jeśli są one niewłaściwe, Twoje nie muszą takie być.

Przypominam też, że nie jesteś u nas na opłaconej wizycie lekarskiej/psychologicznej, na której płacisz to wymagasz i decydujesz które treści Ci się podobają, a z których powinieneś szydzić.

Zalecam więc więcej uśmiechu, pokory, wzajemnego szacunku, a mniej opuchlizny i będzie dobrze. Widzę nowe preparaty na ograniczenie obrzęku. Skoro tak doktor zaleciła, to tak warto postępować.

GallAnonimPL

Active member
@CutSZ

Ja pier**le ...

Załóżenie tematu miało na celu zdawanie relacji z mojego gojenia się rany i ewentualne spostrzeżenia innych co to rany. Nie mogę przecież truć lekarzowi co chwile czy rana się dobrze goi xD. Nie chcesz pisać. Nie pisz.

To, że ktoś w tym i Ty wrzucasz posty niezwiązane z moją sytuacją tylko mnie oceniasz, komentujesz moje zachowanie i takie tam to już Twój problem.
Ja liczę tylko na komentarze "Rana się dobrze goi. Rana się źle goi. Polecam Ci zrobic to bo ... Polecam Ci nie robic tego booo.. Idź do lekarza, bo widać nieciekawa sytuacja.." bla bla

"Przypominam też, że nie jesteś u nas na opłaconej wizycie lekarskiej/psychologicznej"
Ale ja Cie nie zmuszam do pisania pod moim tematem. Sam zacząłeś komentować i mi dogryzać.
Robisz to z własnej woli. Nie podpisywaliśmy żadnej umowy, która zobowiązuje mnie do płacenia Tobie za to co tu napiszesz.

Jesteś "new member" więc nie uważaj się za reprezentanta całego forum.

Jestem niemiły dla niemiłych. Tylko tyle ;) Szanuj mnie to będę szanować Ciebie. Zwykłe zdrowe podejście w społeczeństwie.

Zachowujesz się jak typowy "bandyta" który uczy moralności. Najpierw popatrz na siebie jak Ty się do mnie odnosisz, a potem dawaj porady.

CutSZ

New member
Mówisz, że masz "zwykłe zdrowe podejście w społeczeństwie"? Hmm, to tłumaczyłoby czemu jest tyle zła i ludzi półgłówków na świecie. Tak, dopiero teraz Cię obraziłem.

Miłego, zgodnie z niewypowiedzianym życzeniem nie napiszę więcej w Twoim temacie.