• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Moja aktualna sytuacja i to co będzie po zabiegu.

@szymoson294
Skąd takie stwierdzenie że go męcze? Opatrunki tylko zmieniam a zdjęcia cykam przy okazji zmiany opatrunku.

Ja sobie nie wyobrażam teraz gdziekolwiek isc bo mnie jeszcze szczypie i pobolewa.

@Romanoosgx
Temperatury żeby się upewnić czy stan polepsza się czy pogarsza :p

Romanoosgx

New member
przeciez ty nie jestes chory na nic, miales tylko obrzezanie, ktore wyglada dobrze u profesjonalistki, zakazenia nie dostales zadnego, wywal termometr za okno i nie sprawdzaj cisnienia co chwile, bo tylko sie stresujesz bardziej, ludzie tu mieli ogromne opuchlizny 3 razy jak twoja i sie goiło

Zrobiłem to co Pani Lekarz kazała.
Ścisnąłem ten bandaż mocniej i przy okazji lezalem sobie 5-6 godzin z penisem umieszczonym na brzuchu ;P

I opuchlizna zeszła trochę,skóra w końcu mniej napięta.

No może troszeczke za mocno ścisnąłem, ale opuchlizna trochę zeszła.

Moje trucie dupy, dalsza część. Dziękuje wszystkim za uwagę.

10.10.25 rano ~8:00 [7 dzień po obrzezaniu]

Przespałem całą noc.
Hydro na noc o 3. [używam dopóki mam, a co]
Kutas z rana trochę stał, ale nie zabolało od tego.

Po wczorajszym mocniejszym ścisnieciu chyba mnie jeszcze troszkę pobolewa. No i szczypie czasami. Chociaż jak siedzę nieruchomo z gaciami rozluźnionymi to aż tak nie. (Jak się w nocy położyłem bez gaci na plecach to nie bolało ani trochę.)
Chociaż nie wiem czy to po wczorajszym ściśnięciu czy ogólnie.
Dlatego dzisiaj tak mocno nie ścisnąłem opatrunku.
Opuchlizna tj wewnętrzny nie boli przy dotyku., tylko tak jakos z boku skóra po lewo boli lekko gdzie skóra styka się z żołędzią[nie wewnętrzny, bo z tej strony nie wystaje jeszcze i nie żołądź].
Ogólnie jakbym lekko mocniej ścisnął np dwoma palcami [poza położeniem penisa na dłoni] to trochę boli.
Penis dalej ciepły bardziej niż przed obrzezaniem [nie odróżniam ciepła od gorąca bo zawsze i tak mi zimno]

Ta żółta wydzielina nie schodzi po psiknięciu octeniseptem i po postukaniu trochę gazikiem.
Nie ma śladu na gaziku po niej.

Temperatura: 37.3

@Romanoosgx Mózg sobie sprawdź. Po co siedzisz na tym forum xD?
W sumie po co ja Ci odpisuje. Mogę Cię zablokować.
Żeby nawet drame na forum o kutasach robić xDDD

Ostatnia edycja: