• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Moja aktualna sytuacja i to co będzie po zabiegu.

I wez tu kurde popros kogos o pomoc ...
Starzy poszli i kupili mi gaziki 10x10 cm xDDDD Ja takiego kutasa wielkiego nie mam .... Jeszcze calą paczke kupili. Do smieci chyba kurwa.
Nie przetne ich po stracą jałowatość.
Tak samo kohezyjnych mi nie kupili xDDDDDDDD
Ja jebie. Musze sam isc ze świeżą raną

multad

New member
oj znam ten problem z 10x10 :ROFLMAO: mi matka też takie kupiła ale miałem tak wywalone, że założyłem wtedy i tak się przyzwyczaiłem, że tylko te zakładam. Wystarczy dobrze zakleić a spełnią swoją powinność

@multad
Jakos sie je zuzyje, najgorsze ze przez swoją dlugosc mozna je obsikac ;/
Chyba, że się jakoś je zwinie

//[Przypomnienie :D zabieg skonczyl sie 03.10.25 okolo godziny 13:00]

17:45 06.10.25 --> Temperatura: 37.4 stopnie celsjusza

Niech juz nie skacze xDD ;c

multad

New member
@GallAnonimPL Ja swój cały żołądź zakrywam, więc bez zdjęcia opatrunku nie mam nawet jak się wysikać :cry:. Temperaturę masz spoko bez tragedii (y). Na początku miałem taką samą temperaturę a nawet wyższą i nadal żyję

Aktualizacja 06.10.25 20:00 [3 dzień po zabiegu]
Temperatura: 37.3 stopnie celsjusza
Puls na siedząco w okolicach: 70.

Znalazlem dopiero dzisiaj laluril w aptece. Dzisiaj wezme pierwsza tabletke. Mam brac 2 na raz na dzień. Na szczęście tata mi po to pojechał. No ale przeszedlem dzisiaj 200 metrow do apteki i spowrotem po bandaze. Chyba pisałem już

Penis jak widać. Na trzonie się trochę zafioletowił. Opuchlizna chyba troszeczke większa. Nie wiem czy za mocno ścisnąłem czy to powstaje jakas "komplikacja" pozabiegowa ;c
Czuje ciepło na penisie i takie dziwne coś, podobne do łaskotania, ale to nie łaskotanie.

Mam wrażenie, że lewe jądro jest takie ymm niemiękkie tylko jak taka galaretka, miękkie w srodku a na wierzchu chropowate. Nie wiem od czego to. Moze za mocny scisk, zle lezalem albo komplikacja.

Szwy chyba wszystkie trzymają się

Chyba za dużo maści daje bo na zdjęciach taki żółty, a może jest żółty? Nie wiem

Powiedźcie, że nadal jest wszystko w normie ;___;

W ogóle slabo u mnie ze wsparciem od kogokolwiek. Starzy tylko gadają "sam chciałeś"
A jeszcze ta głupia "nerwica lękowa" nie pomaga.

Pesto

New member
Gościu, uspokój się trochę. Daj chociaż tydzień na zaobserwowanie jakichś zmian. Nie ma chyba nikogo na tym forum bez obrzęku w pierwszym tygodniu. Maści trzeba dawać dużo bo ma ochraniać, ja zużyłem dwie duże i dwie małe tubki przez 3 tygodnie. Było kłucie ze znieczuleniem, była ingerencja chirurgiczna, to normalne, że wszystko jest napuchnięte i wygląda jak po wojnie. Nie bój się tak z chodzeniem czy czymkolwiek, nie rozerwie się. Bez sportu i podnoszenia ciśnienia, ale bez przesady :) po 2 tygodniach jest już spoko a po wypadnięciu szwów to już z górki.