Napisz do mnie w prywatnej wiadomości jak będziesz miał chwilę prywatna wiadomosc mozna przeslac przez forum. Nie podawaj maila publicznie.Jak ma Cię zdradzić to i tak Cię zdradzi. Ja mam niby sporego i mnie tez zdradziła. Mój kumpel ma olbrzymiego i jest super towarem, tak twierdza dziewczyny. Same wrecz do niego podchodza i zagaduje na imprezach czego nie raz bylem swiadkiem. I ostatnio wlasnie pilismy bo sie wydało ze dziewczyna go robi na boki z jakims gosciem ktory nic soba nie reprezentuje. Dziewczyna czasem poprostu odbija. I od takich lepiej sie trzymac z daleka. Bierz sie do roboty,a nie snujesz swoje wymyslone teorie. One ci nic nie daja prócz wiekszego doła. A czym one sa? Niczym. twoja imaginacja. Mialem tak samo jak mialem depresja. Wymyslalem jakies czarne scenariusze i sie ich bałem. Ale po co sie bac czegos czego nie ma. Wiem ze latwo mowic trudniej zrobic. Ale tu wlasnie mi pomogl psychiatra i farmakologia. Nie wstydze sie tego. Bo moje zycie nabralo barw i odmienilo o 180stopni. Dzialal. Lepiej żałować że się coś zrobiło niż że się tego nie zrobiło.
Ostatnio edytowane przez moderatora: