Hey nomiyxz, super , że piszesz , widzisz jak zacząłem brać Alpragen , to jest lek przeciwlękowy to jest spora poprawa , ktoś napisał, że skoro pomaga , to może to być właśnie z mięśniami dna miednicy , dwoje urologów swierdzilo, że to jest pęcherz neurogenny i nerw od kręgosłupa uciska gdzieś i przez to jest to szczypanie , zobacz ,mój pierwszy post z RTG kręgosłupa.
Teraz mój urolog zalecił basen , jednak ja nie chodzę tylko ćwiczę mięśnie dna miednicy . Mam prośbę chętnie z Tobą pogadam przez telefon , jeżeli możesz to podaj mi numer to zadzwonię do Ciebie.Prosze Cie jeszcze o jedno , jakie te cwiczenia na tą miednice, bo mi lekarka od fizjoterapii kazała cwiczyc miesnie kegla , spinać i rozluzniac, Daj mi jakis namiar na siebie to pogadamy przez telefon.pozdr, U mnie urolog nie zaleca zbadania nasienia , gdyż nie mam zapalenia prostaty , nie jest tkliwa, nic mnie nie boli , ta cewka w nocy nie szczypie , jak leze na kanapie to ,nie też nie szczypie , jak wezme lek przeciwlękowy to sie sporo uspokaja to szczypanie,